Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor (05/06)! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Αυτό είναι το σημερινό αγώνισμα Survivor (05/06)! Ποιος θα κερδίσει! [vid]

Tο απαιτητικό αγώνισμα και το εντυπωσιακό έπαθλο του αποψινού έντονου επεισοδίου του Survivor. Ποια ομάδα θα αναδειχθεί νικήτρια.

Λίγη ώρα μένει μέχρι το αποψινό συγκλονιστικό επεισόδιο του Survivor, που κρύβει και άλλες εκπλήξεις. Το αγώνισμα είναι για άλλη μια φορά απαιτητικό, το έπαθλο… χορταστικό και οι παίκτες αγωνιούν για την κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία του κοινού! Δείτε τι αποκαλύπτει το τρέιλερ…

“Το παιχνίδι έχει αλλάξει σε όλους μας κάποια πράγματα καλώς ή κακώς”, δηλώνει ο Αναγνωστόπουλος στις κάμερες του Survivor, ενώ ο Χρανιώτης επισημαίνει: “Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πράγμα να έχεις μια εικόνα του εαυτού σου…”. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός εμφανίζεται ο Σπαλιάρας“Νομίζω ότι ο καθένας εδώ χρησιμοποιεί ό,τι όπλο έχει. Άλλοι τα αθλητικά προσόντα, άλλοι το χιούμορ τους, άλλοι την διπλωματία τους, την διπροσωπία τους”.

Θυμίζουμε ότι μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, οι Διάσημοι νίκησαν χθες με 10 – 4 χάρη στην ευστοχία τους. Ο Μπο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με την αναμέτρηση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους Μαχητές, που ήταν πολύ άτυχος στις βολές.

Το έπαθλο περιελάμβανε ένα μεγάλο beach party με ρακέτες, στρώματα, φουσκωτές μπάλες, αιώρες, σκηνές κάμπινγκ και ένα απίθανο μπάρμπικιου με μουσική και ντόπιους. Το ψήσιμο το ανέλαβε ο σκιαθίτης της παρέας και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι με τα κρέατα που γεύτηκαν από τα χεράκια του!

Αυτή τη φορά, οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για άλλο ένα έπαθλο φαγητού. Μαχητές και Διάσημοι θα παλέψουν στον αγωνιστικό χώρο, που απαιτεί ταχύτητα, ευλυγισία και ευστοχία. Οι παίκτες καλούνται να συρθούν σε τσουλήθρες που καταλήγουν σε νερό, να αποφύγουν εμπόδια και φυσικά όπως πάντα, όλα θα κριθούν στον τελικό στόχο.

Σε περίπου το ίδιο αγώνισμα, αγωνίστηκαν και στο προηγούμενο επεισόδιο οι παίκτες του τούρκικου Survivor:

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι παίκτες για άλλη μία φορά πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού, για να τους ενημερώσει ο Σάκης Τανιμανίδης για τους νέους κανόνες της αποχώρησης και να ξεκινήσει η διαδικασία. Οι παίκτες που έχουν παραμείνει, θα αποχωρήσουν την επόμενη φορά διαφορετικά. Ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Μπο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ από την ομάδα των Μαχητών, θα κριθούν από το κοινό με νέους κανόνες. 

Οι εννέα παίκτες τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μετά τα μεσάνυχτα και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στη 1 τα ξημερώματα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

Δείτε το τρέιλερ:

Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το… ερωτικό καβγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, τα νεύρα του Βασάλου και η κρίσιμη ψηφοφορία! [vids]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε