Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με Βαλαβάνη και Βασάλο στο Survivor – «Μην ξαναπάς από εκεί!»

Έξαλλος ο Αγγελόπουλος με Βαλαβάνη και Βασάλο στο Survivor – «Μην ξαναπάς από εκεί!»

Ζήλειες έκανε στο χθεσινό Survivor, ο Αγγελόπουλος στην Βαλαβάνη για την παρέα με τον Βασάλο και τους Μαχητές. “Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα;”

Μια πρώτη κίνηση έκαναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Μαχητές, προκειμένου να λυθούν οι διαφορές τους με τους Διάσημους. Πώς; Έφτιαξαν παραπάνω πιτάκια για να τα δοκιμάσουν οι Διάσημοι και να “σπάσει ο πάγος” ανάμεσα στις δύο ομάδες. Από ό,τι φάνηκε όμως τα πιτάκια δεν ένωσαν όλους τους παίκτες, αλλά μόνο την Βαλαβάνη με τον Βασάλο.

Στο αγώνισμα της Τρίτης 23/5, στην πρώτη τελική αναμέτρηση της κούρσας που καθόρισε τη νίκη, κατάφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να βάλει πιο γρήγορα 3 πετυχημένες βολές στον στόχο, όμως δεν ακολούθησε τον κανόνα του παιχνιδιού να πατήσει το πόδι του σε ένα ξύλο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κάνει ένσταση ο μισθοφόρος που το παρατήρησε και να “φάει” πέναλτι. Έτσι, Μάριος και Ντάνος ξαναέκαναν την κούρσα. Στην δεύτερη αναμέτρηση ο Μάριος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, αρχικά, φάνηκε ότι κανείς δεν ξεκίνησε να κάνει το πρώτο βήμα για να συμφιλιωθούν οι δύο ομάδες. “Με την Ευρυδίκη και με όλους τους παίκτες δεν έχουμε πολλά πάρε δώσε μετά τις κόντρες που δημιουργήθηκαν”, είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του Survivor. Λίγο αργότερα όμως, οι Μαχητές φάνηκαν πρόθυμοι να λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, με τη βοήθεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Οι Μαχητές είχαν μαγειρέψει παραπάνω πιτάκια για να τα δώσουν στους Διάσημους και να τεθούν και πάλι νέες βάσεις για μια σχέση που μπορεί να μην είναι φιλική, αλλά πάνω από όλα πρέπει να χαρακτηρίζεται από αλληλοσεβασμό και εκτίμηση. Με αφορμή τη καλή σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με την Σάρα Εσκενάζυ, οι Μαχητές πρόσφεραν τα παραπάνω πιτάκια μέσω της αθλητικογράφου, στην ομάδα των Διασήμων. 

Ο Μπο δεν δέχτηκε καν να δοκιμάσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιώργος Χρανιώτης δοκίμασαν, αλλά δεν τους άρεσε η κίνηση των Μαχητών. Όλοι από την ομάδα των Διασήμων επέμεναν ότι οι μεταξύ τους σχέσεις, δεν θα βελτιωθούν σοβαρά με αυτόν τον τρόπο.

Αυτό όμως που έκανε έξαλλο τον Ντάνο ήταν η παρέα της Βαλαβάνη με τους Μαχητές και τα τετ α τετ της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Διάσημη και ο Μαχητής κάθισαν για αρκετή ώρα στην παραλία και μίλησαν για το τι κάνανε σήμερα στην παραλία τους. Άλλωστε, στα τελευταία επεισόδια φαίνεται ότι οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά.

Δεν ξεχνάμε τη ρομαντική τους βόλτα αγκαζέ στην παραλία, το δώρο του Βασάλου για τα γενέθλιά της αλλά και τα υπονοούμενα των συμπαικτών τους για τη στενή σχέση που έχουν αναπτύξει.  “Για πες τι λέγατε εκεί με την Ευρυδίκη;”, ρώτησε ο Αναγνωστόπουλος τον Βασάλο, με τον ίδιο να του απαντά ότι, η ίδια επιθυμεί να αφήσουν πίσω τις κόντρες και να μην κρατήσει καιρό αυτή η παρεξήγηση των δύο ομάδων.

«Δεν μπορώ να προσποιούμαι. Αυτό που θέλω είναι όταν έχουμε καλή διάθεση εδώ, να την έχουμε και στα παιχνίδια. Θα κάθονται εδώ πέρα αγκαλιά να ταΐζει ο ένας τον άλλον στο στόμα και θα πηγαίνουμε εκεί και θα έχουμε πονηράδες;», είπε ο Ντάνος από το αντίπαλο… στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε