Media

Ετεοκλής Παύλου για Βασίλη Μπισμπίκη: Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει “παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου”

«Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι» δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Ετεοκλής Παύλου για τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης το Σαββατοκύριακο και όσα είπε για την παρέμβαση των δημοσιογράφων στην κοινή τους πορεία με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό, 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως παρασιτικούς οργανισμούς κάποιους δημοσιογράφους και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε. 

Εγώ δε μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό. Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ τους νταήδες. Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου.

Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση.

  

Ό,τι και να ήθελε να πει, ο τρόπος που το είπε…» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

«Είπε ότι ήταν ένα πράγμα που δε θα ήθελε να ξαναζήσει, και για μένα είναι ένα πράγμα που δε θα ήθελα να ξανακούσω. Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice
Την Κυριακή η παρουσίαση των 28 υποψήφιων συμμετοχών για την φετινή Eurovision στην εκπομπή «Sing for Greece»
Στις 4 Ιανουαρίου, από τις 19:00 έως τις 22:00, μας συστήνονται καλλιτέχνες και οι ιστορίες πίσω από τις συμμετοχές, σε μια εκπομπή γεμάτη μουσική, συνεντεύξεις, backstage στιγμές και πολλές εκπλήξεις
Eurovision
Θανάσης Πάτρας για Κατερίνα Καινούργιου – Μαίρη Συνατσάκη: «Αφορά αυτές τις δύο, ας το έλυναν μεταξύ τους»
«Δεν μπορεί να λέμε ότι οποιοσδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, θεωρήσει ότι είναι έτοιμος να πει κάτι, δικαιούται να το πει για οτιδήποτε άλλο και δεν δικαιούται να το πει τώρα η Μαίρη για την Κατερίνα» λέει ο Θανάσης Πάτρας
Θανάσης Πάτρας