Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιο είναι το κορίτσι του Survivor με τα τατουάζ

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ποιο είναι το κορίτσι του Survivor με τα τατουάζ

Άγνωστες πτυχτές της ζωής της μοναδικής παίκτριας των Διασήμων του Survivor. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μια γυναίκα που αξίζει να την προσέξεις για πολλούς λόγους…

Το κορίτσι με τα τατουάζ του Survivor και η μοναδική παίκτρια των Διασήμων που αντέχει ακόμα, κάτω από τις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού και καταθέτει την ψυχή της σε κάθε αγώνισμα. Ήρθε η ώρα να μάθετε λίγα παραπάνω πράγματα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αφού τα τατουάζ και το πάθος της στα αγωνίσματα δεν είναι ο μόνος λόγος που αξίζει να την προσέξεις…

Οι σπουδές, η αθλητική δημοσιογραφία και τα χόμπυ της

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έγινε παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media. Ο λόγος που είπε ναι στο Survivor είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, το θεωρεί μια τρελή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όρια της.

Πριν το Survivor, η 31χρονη αγαπούσε να περνάει τον χρόνο της στη θάλασσα κάνοντας surf και δαμάζοντας τα κύματα της Βουλιαγμένης και του Λαγκούβαρδου. Η δουλειά της, απαιτεί να βρίσκεται πολλές ώρες στο γραφείο, ωστόσο όταν έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να τον περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της, την αδερφή της που υπεραγαπά, τον σκύλο της αλλά και τις κολλητές της, από τις οποίες μάλιστα έχει δεχθεί και μήνυμα σε έπαθλο επικοινωνίας.

Την μοναδική παίκτρια των Διασήμων είναι πιθανό μετά το Survivor να την συναντήσεις σε κάποια συναυλία, φεστιβάλ, skate ή surf event, ή ακόμα και στην εκδήλωση για το Pole Dancing που άλλωστε η ίδια διοργανώνει κάθε χρόνο. Η αθλητικογράφος λατρεύει μάλιστα κάθε χρόνο να “χτυπά” και ένα καινούργιο τατουάζ που κοσμούν το σώμα που λατρεύει να χαζεύει το ανδρικό κοινό, όταν κάνει βόλτα στην παραλία του Άγιο Δομίνικου.

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα για το Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ένα πράγμα έχει αποδείξει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο Survivor. Είναι μια παίκτρια που όχι απλά δοκίμασε τα όρια της αλλά τα ξεπέρασε. Μεθοδική, αποτελεσματική και ανταγωνιστική, η Ευρυδίκη δεν τα παρατάει ποτέ και χαίρεται να χαρίζει τον πόντο στην ομάδα της. Χάρη στις γνώσεις της στην κολύμβηση, έχει αποδείξει ότι τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα με το νερό, ενώ λόγω της ενασχόλησής με τον στίβο ξεχωρίζει για την ταχύτητά της, που της δίνει συχνά το προβάδισμα.

Ξεκίνησε στο παιχνίδι έχοντας ουδέτερη στάση απέναντι στους συμπαίκτες της και κάνοντας περισσότερο παρέα με την δασκάλα γιόγκα Σόφη Πασχάλη και την Λάουρα Νάργες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δηλώσει ανοιχτά στην κάμερα ότι έχει βρει στα πρόσωπά τους, τις δύο καινούργιες της κολλητές και είναι πολύ σίγουρη ότι η παρέα αυτή θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι.

Πέρα από τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα που έχει αφήσει πίσω στην Ελλάδα. Συχνά γίνεται ευαίσθητη και κλαίει μπροστά στην κάμερα του Survivor, λέγοντας ότι της λείπουν οι γονείς της και η οικογένειά της. Η ευαισθησία της φαίνεται και στα αγωνίσματα με τα έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία είναι η πρώτη που δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της, στο άκουσμα και μόνο ότι θα δει μηνύματα της μητέρας ή του πατέρα της.

 

There are some things you can only learn in a storm.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Αν κάτι λοιπόν είναι σίγουρο για την Ευρυδίκη, είναι αυτό: Ένα μεγάλο… παιδί με ευαισθησίες και σίγουρα μια παρουσία που ήρθε για να μείνει, αφού ό,τι κάνει, το κάνει με στυλ!

 

Mua: @dwravass Hair: @gogomaltezou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε