Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όμως όλα δείχνουν ότι στη ζωή μας ήρθε για να μείνει… Δείτε άγνωστες πτυχές της ζωής της πριν το παιχνίδι.

Μαχητική. Ανταγωνιστική. Γενναία. Ευαίσθητη. Γυναίκα… αντράκι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν η τελευταία γυναίκα παίκτρια του Survivor, που αποχώρησε από το παιχνίδι. Η ζωή της πριν το παιχνίδι είναι σχεδόν άγνωστη, ωστόσο μετά από αυτό, φαίνεται ότι θα καθιερωθεί στις τηλεοπτικές οθόνες μας, έτοιμη να αποδείξει ότι είναι και μια Survivor… της ζωής!

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έγινε παρουσιάστρια και αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media. Ο λόγος που είπε ναι στο Survivor είναι γιατί είναι άνθρωπος των έντονων καταστάσεων, το θεωρεί μια τρελή εμπειρία και θέλει να δοκιμάσει τα όρια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Πριν το Survivor, η 31χρονη αγαπούσε να περνάει τον χρόνο της στη θάλασσα κάνοντας surf και δαμάζοντας τα κύματα της Βουλιαγμένης και του Λαγκούβαρδου. Η δουλειά της απαιτεί να βρίσκεται πολλές ώρες στο γραφείο, ωστόσο όταν έχει ελεύθερο χρόνο φροντίζει να τον περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, την οικογένειά της, την αδερφή της που υπεραγαπά, τον σκύλο της και τις κολλητές της.

Την μοναδική παίκτρια των Διασήμων είναι πιθανό μετά το Survivor να την συναντήσεις σε κάποια συναυλία, φεστιβάλ, skate ή surf event, ή ακόμα και στην εκδήλωση για το Pole Dancing που άλλωστε η ίδια διοργανώνει κάθε χρόνο. Η αθλητικογράφος λατρεύει μάλιστα κάθε χρόνο να “χτυπά” και ένα καινούργιο τατουάζ που κοσμούν το σώμα που λατρεύει να χαζεύει το ανδρικό κοινό, όταν κάνει βόλτα στην παραλία στον Άγιο Δομίνικο.

Μεθοδική, αποτελεσματική και ανταγωνιστική, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν τα παράτησε ποτέ και χαίρεται να χαρίζει τον πόντο στην ομάδα της. Χάρη στις γνώσεις της στην κολύμβηση, έχει αποδείξει ότι τα πάει πολύ καλά στα αγωνίσματα με το νερό, ενώ λόγω της ενασχόλησής της με τον στίβο ξεχωρίζει για την ταχύτητά της, που της δίνει συχνά το προβάδισμα.

Ξεκίνησε στο παιχνίδι έχοντας ουδέτερη στάση απέναντι στους συμπαίκτες της και κάνοντας περισσότερο παρέα με την δασκάλα γιόγκα Σόφη Πασχάλη και την Λάουρα Νάργες. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που είχε δηλώσει ανοιχτά στην κάμερα ότι έχει βρει στα πρόσωπά τους, τις δύο καινούργιες της κολλητές και είναι πολύ σίγουρη ότι η παρέα αυτή θα συνεχίσει και μετά το παιχνίδι.

Πέρα από τα πρόσωπα με τα οποία είχε έρθει κοντά στον Άγιο Δομίνικο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ξεχνά τα αγαπημένα της πρόσωπα που είχε αφήσει πίσω στην Ελλάδα. Συχνά γινόταν ευαίσθητη και έκλαιγε μπροστά στην κάμερα του Survivor, λέγοντας ότι της λείπουν οι γονείς της και η οικογένειά της. Η ευαισθησία της φάνηκε και στα αγωνίσματα με τα έπαθλα επικοινωνίας, στα οποία ήταν πάντα η πρώτη που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, στο άκουσμα και μόνο ότι θα δει μηνύματα της μητέρας ή του πατέρα της.

 

Happy World Animal Day! Love your pets and animals!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani (@evridiki_valavani) στις

Στα social media υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του κοινού που την θεωρεί μέλος της αποκαλούμενης «κλίκας» των Διασήμων. Στην κόντρα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και του Στέλιου Χανταμπάκη, εκείνη είχε πάρει το μέρος του Στέλιου. Έτσι, το κοινό την είχε στο μυαλό του ως μέλος της ομάδας των παικτών που «στρίμωχναν στην γωνία» τόσο την Ειρήνη όσο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δεν ξεχνάμε ότι ήδη από τις πρώτες μέρες που εντάχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ομάδα των Διασήμων, εκείνη από την αρχή εξέφρασε την απόψή της ανοιχτά, τονίζοντας ότι είναι ένας παίκτης που δεν του έχει εμπιστοσύνη. Από τότε, οι τσακωμοί τους και οι σπόντες δεν είχαν τελειωμό, παρόλ’ αυτά υπήρχαν και στιγμές που τους είχαμε δει να έρχονται πιο κοντά, δίνοντας στο κοινό την αίσθηση ότι αφήνουν πίσω τις διαφορές τους.

Στο πάρτι της ένωσης έδωσαν ένα φιλί «συμφιλίωσης» ενώ στα αγωνίσματα αγκαλιάζονταν σφιχτά και στηρίζαν ο ένας τον άλλο. Αποκορύφωμα ήταν τότε που έμειναν μόνοι οι δυο τους στην παραλία. Τα νάζια της Βαλαβάνη έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο Ντάνος ήταν πάντα τρυφερός μαζί της τόσο στους τραυμαστισμούς στα αγωνίσματα, όσο και στη συμβίωση.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, oι 6 παίκτες που είχαν παραμείνει στο παιχνίδι, πριν μείνουν… πέντε σχολίασαν το κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης μάλιστα συνεχάρη την Βαλαβάνη που είναι η μοναδική γυναίκα που έφτασε ως εδώ. Ο Αγγελόπουλος τής έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας:Έχει πολλά αντρικά στοιχεία στον χαρακτήρα της, ακούει, είναι μαχήτρια, έχει ένα αθλητικό κορμί που της έχει φέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες κοπέλες. Της αξίζουν συγχαρητήρια όχι μόνο που έφτασε ως εδώ αλλά και που αγωνίζεται με τόσους τραυματισμούς”.

Μετά την αποχώρησή της, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε “συγγνώμη για όλα” στον Αγγελόπουλο και με αυτή τη φράση της έφυγε από τον παιχνίδι αφήνοντας πίσω όλες τις κακές εμπειρίες…

“4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη”, ανέφερε συγκινημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Και συνέχισε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη”.

Και κάπως έτσι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη “έκλεισε την πόρτα” ως την τελευταία γυναίκα του Survivor, έτοιμη να “ανοίξει” άλλες…

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε