Media

Φάρμα: Τσακωμοί για τα αντικείμενα και τις υποχρεώσεις στην κουζίνα – Τι θα δούμε απόψε

Η εβδομάδα στη Φάρμα ξεκίνησε με τον Samy Valianos και την Καλλιόπη Καβουκλή να ανήκουν στη γαλάζια ομάδα.

Ο κύκλος των ομάδων της Φάρμας και των ομαδικών δοκιμασιών ολοκληρώνεται με δύο παίκτες από την πράσινη ομάδα να μονομαχούν στον Αχυρώνα.

Η Φένια Τέρπου ορίστηκε πρώτη μονομάχος και εκείνη με τη σειρά της επέλεξε τον Βασίλη Κουμανάκο, με στόχο μια αγωνιστική, αλλά και προσωπική αναμέτρηση.

Απόψε, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, οι παίκτες προετοιμάζουν πρωινό για τους δύο μονομάχους.

Ωστόσο, οι παρεξηγήσεις συνεχίζονται, με αφορμή τη χρήση των αντικειμένων της κουζίνας και τις υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει ο καθένας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο Δημήτρης Πανόπουλος ήταν ετοιμοπόλεμος, το πρωί ενημερώθηκε και ήρθε κατευθείαν για την εκπομπή»
«Όταν σε ρίχνουν σε ένα πρότζεκτ το οποίο είναι πλέον δομημένο και κάτι άγνωστο για σένα, πρωί πρωί, είναι λίγο θέμα και τα κατάφερε υπέροχα» επισήμανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Γιάννης Τσιμιτσέλης