Media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Ξεκίνησα να γράφω την “Εθνική Ελλάδος” πριν από δύο χρόνια αλλά…»

Τι αποκαλύπτει ο σεναριογράφος και ηθοποιός για το νέο σίριαλ που ετοιμάζει για το MEGA;

«Χαίρομαι που κατάφερα επιτέλους να “βαφτίσω” μια δουλειά μου. Επέλεξα αυτόν τον τίτλο γιατί έχει σχέση με την ιστορία που θα διηγηθώ. Πάντα ήταν για μένα η Εθνική Ελλάδος πολύ σημαντική έννοια για μένα», δηλώνει ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη νέα σειρά που γράφει για το κανάλι της Μεσογείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Μαλέσκου: «Στον ΣΚΑΪ υπήρχαν διαρροές, θέματα που υποτίθεται ότι ήταν αποκλειστικά μας τα είχαν οι απέναντι εκπομπές»
«Το μαλλί είναι πάρα πολύ φρέσκο. Είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός μου ενθουσιάστηκε», αποκάλυψε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της
Η Ιωάννα Μαλέσκου