Site icon NewsIT

Γιώργος Καραϊβάζ: «Πάγωσαν» στον αέρα οι δημοσιογράφοι του Star

09.04.2021 | 16:15
Γιώργος Καραϊβάζ: «Πάγωσαν» στον αέρα οι δημοσιογράφοι του Star

Συγκλονισμένοι η Κάτια Μακρή και ο Βάιος Σύρρος που μετέδωσαν, από το δελτίο του Star, την είδηση πως ο Γιώργος Καραϊβάζ είχε δολοφονηθεί λίγα λεπτά πριν. Οι δυο δημοσιογράφοι, συνάδελφοι και συνεργάτες του θύματος, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν την πληροφορία.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ένας από τους πιο γνωστούς αστυνομικούς συντάκτες, έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου που του έστησαν έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοσιογράφος έφτανε έξω από το σπίτι του όταν δέχθηκε την επίθεση. Είχε μόλις επιστρέψει από την δουλειά του στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στον αέρα του καναλιού, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Click4more Έτσι στήθηκε η ενέδρα θανάτου στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ – Αυτό είναι το σημείο που έπεσε νεκρός

«Είναι ο δικός μας Γιώργος Καραϊβάζ, συνεργάζεται με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, οι τηλεθεατές τον βλέπουν καθημερινά, ασχολείται με πολλές και δύσκολες υποθέσεις όλα αυτά τα χρόνια που από κοινού πορεύεστε στο αστυνομικό ρεπορτάζ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να το πιστέψουμε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Είναι μια είδηση που πραγματικά μας έχει σοκάρει», είπε η Κάτια Μακρή.

Ο Βάιος Σύρρος, έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί στον συνεργάτη του. «Για μας ήταν σοκ! Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την πληροφορία γιατί είναι ένας άνθρωπος που είμαστε μαζί 32 χρόνια. Στην αρχή το θεωρήσαμε ως φάρσα», είπε χαρακτηριστικά.

  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version