Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Γιώργος Λιβάνης: Δεν έχω να απαντήσω κάτι για το αν είμαι ζευγάρι με την Ανδρομάχη

Γιώργος Λιβάνης: Δεν έχω να απαντήσω κάτι για το αν είμαι ζευγάρι με την Ανδρομάχη

“Εγώ με αυτά δεν έχω θέματα. Εμείς τραγουδάμε για το κόσμο, δεν είμαστε πιο μακριά” σχολίασε ο Γιώργος Λιβάνης.

Ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Panik Concerts. Ο γνωστός τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει για το αν είναι σε σχέση με την Ανδρομάχη, ενώ τοποθετήθηκε και για το περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη όπου μία από τους θαμώνες ανέβηκε στη σκηνή και τον αγκάλιαζε.

«Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Νομίζω ότι σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μουσική. Αυτά θα τα πούμε άλλη στιγμή».

Για το περιστατικό με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, όπου μία από τους θαμώνες ανέβηκε στη σκηνή και τον αγκάλιαζε, σχολίασε ο Γιώργος Λιβάνης: “Συμβαίνει πολύ συχνά και νομίζω ότι έτυχε να τραβηχτεί ένα βίντεο και να ανέβει αυτό. Δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται.

Αυτό που είδα ήταν πολύ χαριτωμένο. Δηλαδή και τα αρνητικά σχόλια… Εντάξει ανέβηκε ένας άνθρωπος που είχε πιει παραπάνω και ήρθε πιο κοντά σε έναν καλλιτέχνη. Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό.

Από εκεί και πέρα σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι να δείξουν στον κόσμο ότι εντάξει πρέπει να κατέβεις για να συνεχίσει ο άλλος το πρόγραμμά του.

Εγώ με αυτά δεν έχω θέματα. Εμείς τραγουδάμε για το κόσμο, δεν είμαστε πιο μακριά. Όποιος είναι πιο μακριά, είναι λάθος”.

Media Τελευταίες ειδήσεις