Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Λαμπίρη «Με το καλημέρα» απέναντι από την Τσιμτσιλή

Η Λαμπίρη «Με το καλημέρα» απέναντι από την Τσιμτσιλή

Έτοιμη να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης σε μία καινούργια ζώνη. Μετά από χρόνια παρουσίασης εκπομπών στη μεσημεριανή ζώνη, την καινούργια σεζόν η Χριστίνα Λαμπίρη αποφάσισε να μετακομίσει σε καινούργια τηλεοπτική στέγη, του Ε, αλλά και σε άλλη ζώνη, την πρωινή.

Έτσι ο τίτλος της καινούργιας εκπομπής της θα είναι «Με το καλημέρα» και μάλιστα η παρουσιάστρια σκοπεύει να μπει σύντομα στο τηλεοπτικό τοπίο, λέγοντας την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά, από τις 7 έως τις 10 το πρωί λοιπόν η Χριστίνα Λαμπίρη θα είναι στον αέρα μέσα από τη συχνότητα του Ε, προσπαθώντας μαζί με τον Τάσο Καλλιγά και τον Γιάννη Μούτσι να ενημερώσουν και να ψυχαγωγήσουν τους τηλεθεατές.

Στόχος μάλιστα της καινούργιας εκπομπής του Ε είναι να «χτυπήσει» ιδιαίτερα την εκπομπή «Happy Day» του ALPHA που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και για αυτό θα ξεκινάει νωρίτερα από αυτήν, προσπαθώντας να κάνει τους τηλεθεατές να συντονιστούν και να παραμείνουν στη συχνότητα του Ε, ακόμα κι όταν θα ξεκινήσει η εκπομπή στο κανάλι της Κάντζας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε