Media

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: Δεν έχω κάνει καθημερινό, μου φαίνεται φτηνό όλο αυτό

“Οι ηθοποιοί αναγκάζονται να παίξουν σε ταχύτητες που δεν είναι καλές” δηλώνει ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά “Όρκος ΙΙ” της ΕΡΤ, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης μίλησε στην κάμερα του “I Love ΣουΚού” και τον Τάσο Μπιμπισίδη εξηγώντας μεταξύ άλλων και τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε να πάρει μέρος σε μια καθημερινή τηλεοπτική δουλειά.

«Ήμουν από τους πρώτους που δήλωνα κατά της διάκρισης εμπορικού – ποιοτικού θεάτρου αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναθεωρώ.

Οι ηθοποιοί της τηλεόρασης αναγκάζονται να παίξουν σε τέτοιες ταχύτητες που δεν είναι καλές ώστε να βγει το αποτέλεσμα που θα έπρεπε” υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω κάνει καθημερινό. Μου φαίνεται φτηνό όλο αυτό», παραδέχεται σε άλλο σημείο.

«Είπα όχι σε ρόλο στο Ευτυχισμένοι Μαζί ακριβώς γιατί διαισθάνθηκα ότι θα γίνει μεγάλη επιτυχία και ήξερα ότι μετά θα είμαι αυτός ο ρόλος για τον κόσμο, ήθελα να μπορώ να μεταμορφωθώ και να δοκιμαστώ και σε άλλα πράγματα», παραδέχθηκε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Πανικός στο «Τιρκουάζ Χαλί» της Eurovision με χειρονομίες κατά του Ισραήλ - «Θα σας κόψουμε τον λαιμό»
H Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του Ισραήλ υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία της Ελβετίας και στην EBU αφού νεαροί έκαναν χειρονομίες που υποδηλώνουν σφαγή και έφτυσαν την ισραηλινή αποστολή
H Γιουβάλ Ραφαέλ, που εκπροσωπεί το Ισραήλ, κάνει χειρονομίες κατά τη διάρκεια της τελετής «Τιρκουάζ χαλί» του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στη Βασιλεία 10