Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η ενόχληση σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η ενόχληση σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με την Ελίνα Γιουνανλή

«Άσχετη ερώτηση» ήταν η μόνη απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για τα δυο… Χριστούγεννα που έκανε φέτος, αφού βρέθηκε και στο Άγιο Όρος. «Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία» είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του θιάσου της παράστασης The Humans, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών.

«Όχι, δεν κέρδισα κάποιο φλουρί φέτος.

Φέτος γιόρτασα τα Χριστούγεννα δύο φορές, μια στην Αθήνα και μια στο Άγιο Όρος. Ήταν μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, ήθελα πολύ καιρό να το κάνω και τώρα βρήκα την ευκαιρία και το κάνω. Ήταν η πρώτη φορά που πήγα» είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Στην ερώτηση για το αν διαβάζει κριτικές και αν τον ενοχλούν, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δήλωσε: «Δεν διαβάζω τις κριτικές. Θα κοιτάξω τις κριτικές των ανθρώπων που πιστεύω ότι έχουν μια ματιά ενδιαφέρουσα» .

Τελευταία ερώτηση, εξαιτίας της οποίας έβαλε και τέλος στις δηλώσεις του με χαμόγελο, ήταν το πως διαχειρίζεται τα δημοσιεύματα που αφορούν τη προσωπική του ζωή: «Άσχετη ερώτηση… δεν με στενοχωρεί τίποτα» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

 

Και αφού ευχήθηκε να είναι όλοι καλά και να έχουν καλή χρονιά, αποχώρησε.

Media Τελευταίες ειδήσεις