Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κόντρα μαμάδων… στην κουζίνα!

Κόντρα μαμάδων… στην κουζίνα!

Ετοιμάζονται να βάλουν τις μητέρες στις κουζίνες με σκοπό να αποδεικνύεται ποια μητέρα μαγειρεύει καλύτερα αλλά και πόσο «δεμένη» είναι μία οικογένεια.

Αυτό είναι το concept της καινούργιας εκπομπής που… μαγειρεύουν στον ΑΝΤ1 με σκοπό να το βγάλουν στον αέρα μετά το Πάσχα. Η εκπομπή αυτή έρχεται από το εξωτερικό και ο τίτλος της είναι «My Mom Cooks Better Than Yours», δηλαδή «η μητέρα μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». 

Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε το format απαιτεί… κόντρα μανάδων που έχοντας δίπλα τους τα παιδιά τους προσπαθούν να κερδίσουν… την απέναντι μάνα με το παιδί της. Μην περιμένετε όμως ότι είναι μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής με συνταγές και οδηγίες εκτελέσεών τους αφού η συγκεκριμένη εκπομπή είναι περισσότερο… επίδειξη μαγειρικών ικανοτήτων και οικογενειακών δεσμών, αφού ό,τι μαγειρεύεται είναι σε συνεργασία γονιού και παιδιού. Πώς γίνεται αυτό;

Ο γονέας είναι στα παρασκήνια και καθοδηγεί το παιδί να μαγειρέψει τη συνταγή που θα τους ανατεθεί προσέχοντας να μην γίνουν λάθη αλλά να συνεργαστούν για ένα ωραίο πιάτο που θα κριθεί σε σχέση με την αντίπαλη οικογένεια. Το ποιο οικογενειακό ζευγάρι πήγε καλύτερα κρίνεται από κάποιον ειδικό που δοκιμάζει τα φαγητά και αποφασίζει ποια… μητέρα μαγειρεύει καλύτερα.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εκπομπής που τη διαφοροποιεί από τις συνηθισμένες εκπομπές μαγειρικής είναι ότι αναδεικνύει τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας σε συνδυασμό με πολύ γέλιο. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το «My Mom Cooks Better than Yours» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα και για αυτό και σύντομα θα υπάρξει και σχετικό τρέιλερ που θα καλεί όλους όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή και να αποδείξουν αν η μαγειρική είναι… οικογενειακή τους υπόθεση!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε