Συμβαίνει τώρα:
Διακοπή ρεύματος σε Σεπόλια και Πεντέλη
Media

Μαρία Κορινθίου: Έχασα κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος

«Με την υπόθεση απόπειρας βιασμού μου, αντιμετώπισα τον έναν κατηγορούμενο πρόσφατα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα έδωσε η Μαρία Κορινθίου, η οποία μίλησε για τον λόγο που στα 20 της έκλαψε πάρα πολύ, την υπόθεση απόπειρας βιασμού και την συνάντηση με τον κατηγορούμενο, αλλά και τον λόγο που άλλαξε τρόπο ζωής.

«Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου.

Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου.

Θέλω ηρεμία στην ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα. Στα 20 μου έκλαψα πάρα πολύ, έχω γονατίσει και έχω σηκωθεί, στα 30 με έπιανε το παράπονο. Στη δεδομένη στιγμή, είμαι στη φάση του “ας λένε ό,τι θέλουν”.

Είτε είναι λεκτική επίθεση, είτε είναι λόγια, δεν θέλω να μου τα μεταφέρουν. Όσο πιο πολύ φως μοιράζεσαι, τόσο σου έρχεται διπλάσιο πίσω.

Δόξα τω Θεώ τα έχω όλα, το παιδί μου, την οικογένεια μου, την υγεία μου. Οι δικοί μου είχαν μία σοβαρή επέμβαση, έλεγα πάντα «όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου, αναφέρθηκε και στην υπόθεση της απόπειρας βιασμού: «Με την υπόθεση απόπειρας βιασμού μου, αντιμετώπισα τον έναν κατηγορούμενο πρόσφατα, δεν θεωρώ ότι αυτός έκανε την επίθεση, άλλα έστειλε το μήνυμα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Κατερίνα Καινούργιου: «Το 2025 ήταν μια ιδιαίτερη, αλλά για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά»
«Καλή χρονιά να ευχηθώ, με υγεία πάνω απ’ όλα, χαρά, πολλές επιτυχίες, όμορφες οικογενειακές στιγμές και ό,τι ο καθένας επιθυμεί να πραγματοποιηθεί», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου
Η φαντασμαγορική βραδιά του μεγάλου τελικού του The Voice - Οι αγκαλιές των coaches και τα στατιστικά του Γιώργου Καπουτζίδη
Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και φέτος, ο Γιώργος Καπουτζίδης, ανέλαβε να «πειράξει» ελαφρώς τους τέσσερις κριτές, ενώ για το 2025, φρόντισε να βγάλει ορισμένα στατιστικά
The Voice