Media

Μιχάλης Μαρκάτης για Θύμιο Καρακατσάνη: Ήταν ένας φανταστικός δάσκαλος

«Ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν προσβλητικός πολλές φορές, αλλά τεράστιο κεφάλαιο για το θέατρο», λέει ο Μιχάλης Μαρκάτης.

Για τη συνεργασία του με τον Θύμιο Καρακατσάνη μίλησε ο Μιχάλης Μαρκάτης, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου.

Έχεις δουλέψει με σημαντικούς πρωταγωνιστές, μεταξύ των οποίων ο Θύμιος Καρακατσάνης. Ήταν τόσο δύσκολος στις συνεργασίες του όσο λέγεται στον καλλιτεχνικό χώρο;

Ήταν από τις πιο σημαντικές συνεργασίες μου. Με τον Θύμιο Καρακατσάνη συνεργαστήκαμε αρκετές φορές, γίναμε πολύ καλοί φίλοι και με είχε σαν γιο του.

Ήταν πάρα πολύ δύσκολος άνθρωπος. Και προσβλητικός και ενοχλητικός πολλές φορές, αλλά ήταν τεράστιο κεφάλαιο για το θέατρο και φανταστικός δάσκαλος για μένα.

Κατάλαβα τι είναι το θέατρο μετά τον Καρακατσάνη. Η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε ήταν το 2006 στον «Ταρτούφο» του Μολιέρου. Μετά, το 2009, στην παράσταση «Ο θάνατος του εμποράκου» για τρεις συνεχόμενες σεζόν, αλλά και με τη «Λυσιστράτη», σε καλοκαιρινή περιοδεία. Στο “Θάνατο του εμποράκου” γίναμε πολύ καλοί φίλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ρε πατέρα: Οι πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1 αποκαλύπτουν τι θα έκαναν με 3.000.000 ευρώ
Όταν ο Λευτέρης Τσατσάνης πεθαίνει, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους νέοι, ένας έμπορος αυτοκινήτων, ένας φιλόλογος και μία σερβιτόρα, συναντιούνται στην κηδεία του και ξεκινούν τα ξεκαρδιστικά μπερδέματα
Γιατί ρε πατέρα;