Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Ελένη Τσολάκη: Δεν γίνεται τώρα να συνεργαστούμε ξανά, θέλω να κάνω πράγματα που είμαι εγώ μπροστά

«Τα λεγόμενα μας, καμιά φορά, παρερμηνεύονται ή επίσης μπορούμε να αλλάζουμε γνώμες», είπε ακόμα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τόσο για την πρώην συνεργάτιδα του, Ελένη Τσολάκη, όσο και για τη φημολογούμενη τηλεοπτική επιστροφή του Νίκου Μουτσινά κλήθηκε να μιλήσει,  ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα στον Alpha και αυτές προβλήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (07.02.2026). Μάλιστα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε ότι δεν μπορεί τώρα να συνεργαστεί ξανά την Ελένη Τσολάκη. 

«Άκουσα από έγκυρους ρεπόρτερ ότι η πρόταση στην Ελένη Τσολάκη αφορούσε στο J2US, δεν ήταν του OPEN. Το OPEN ήταν ένα κανάλι που ήταν, εδώ, η Ελένη για πολλά χρόνια και εννοείται ότι μπορεί να ξαναρθεί», τόνισε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Δεν γίνεται τώρα να συνεργαστούμε ξανά. Θέλω να κάνω πράγματα που είμαι εγώ μπροστά επομένως δεν βρίσκω κάποια φόρμουλα που θα μπορούσε να δουλέψει», παραδέχτηκε ακόμα για τη γνωστή παρουσιάστρια.

«Μακάρι να ‘ναι το “Lingo” ένα σκαλοπάτι για να έρθει πάλι ακόμα πιο ενεργά ο Νίκος Μουτσινάς. Τα λεγόμενα μας, καμιά φορά, παρερμηνεύονται ή επίσης μπορούμε να αλλάζουμε γνώμες. Εγώ δεν τον βρήκα πάντως ανακόλουθο», υπογράμμισε, επίσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
The Voice: Όσα θα δούμε στο αφιέρωμα στον Γιώργο Μαζωνάκη – Τα λόγια από καρδιάς που είπαν οι συνεργάτες του
Η Πάολα, ο Apon, η Κατερίνα Στανίση, ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Στέλιος Διονυσίου και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια του μαζί με τους συνεργάτες τους στο Voice
Γιώργος Μαζωνάκης
The Chase: Όσα πρέπει να ξέρουμε για την «κυρία Πάντα Ξέρει» που μπήκε στο τηλεπαιχνίδι του Mega σε ρόλο chaser
Ο λόγος για την Πετρούλα Γκάνιου, σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στον τομέα των Αρχαίων Ελληνικών Σπουδών
«κυρία ΠανταΞέρει»
Δάφνη Καραβοκύρη για Real View: «Έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες για να μπορέσει να κρατηθεί στον αέρα»
«Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που δεν μας έκοψαν, γιατί και αυτό στην ψυχολογία ενός ανθρώπου, ενός συντελεστή μιας εκπομπής, είναι πάρα πολύ άσχημο», ανέφερε η Δάφνη Καραβοκύρη
Δάφνη Καραβοκύρη