«Έχω να θυμάμαι ωραίες στιγμές από τη Eurovision, ήταν αξέχαστα χρόνια» είπε σε άλλο σημείο των δηλώσεων που έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα
«Υπάρχουν προτάσεις, αλλά ποιον αφορά τι κάνω εγώ;», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Για τη Eurovision, τη Τζένη Θεωνά, αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.
«Έχω να θυμάμαι ωραίες στιγμές από τη Eurovision, ήταν αξέχαστα χρόνια. Θα ξαναέκανα τη Eurovision με μεγάλη ευχαρίστηση και με τη Ματθίλδη και με όποιον θέλει. Γιατί να μη δώσει η Τζένη Θεωνά το 12άρι; Δεν είναι κορίτσι της ΕΡΤ; Το θέμα με το 12άρι είναι ότι βάφεσαι και χτενίζεσαι για να βγεις 2 λεπτά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.
Για τις φήμες περί μετακόμισής της στο Action 24, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Τις πόρτες του παραδείσου δεν ξέρω πότε θα περάσω… Ποιον αφορά το τι κάνω εγώ; Υπάρχουν προτάσεις. Αν ξαναγίνουν τηλεοπτικά βραβεία, θα τα πάρει όλα ο Αρναούτογλου, γιατί κάνει τρεις εκπομπές».