Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Μαΐου

«Μυστικά» και «Ζωή»: δείτε απόψε 2 Μαΐου

Τι θα γίνει στις αγαπημένες σας σειρές…

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
Η παρέα προσπαθεί να καταλάβει ποιος κρύβεται πίσω από την επιστροφή του dvd, όπου ο Λευτέρης αποκαλύπτει στην Εύα όλη την αλήθεια για το βουνό και τα διαμάντια. Παρόλη την ανησυχία τους, αποφασίζουν να στείλει ο Λευτέρης τα διαμάντια στους συγγενείς της Άννας. Η Αντιγόνη, από την άλλη, δεν μπορεί να καταλάβει ποιος άλλος θα μπορούσε να έχει συμφέρον να μη μαθευτεί η τοποθεσία όπου βρίσκεται θαμμένο το πτώμα του Αραβαντινού και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.
Η Εριέττα, εκνευρισμένη από τη διασπορά πληροφοριών για τη ζωή της, επισκέπτεται τον Πέτρο και του λέει να μην υποτιμά τη δύναμή της. Τον προειδοποιεί πως, αν συνεχίσει το βρόμικο πόλεμο, θα τον μιμηθεί και η ίδια και τότε οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες. Ο Πέτρος καλείται από τον ανακριτή για κατάθεση. Η Στέλλα φοβάται πως αυτό θα είναι η αρχή του τέλους της καριέρας του Λουκά και της Νόρας. Η αστυνομία συλλαμβάνει το Λευτέρη, την ώρα που ταχυδρομεί το φάκελο με τα διαμάντια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Στέλλα συγκρούεται με τον Αλέξη όταν μαθαίνει ότι της είπε ψέματα για να συναντήσει την Ελπίδα. Η Κάτια εκφράζει στο Σωτήρη τη γνώμη της για το άτομό του και του ξεκαθαρίζει ότι θεωρεί ότι δεν του χρωστάει τίποτα.
Η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι φοβάται ότι η Ξένια είναι επικίνδυνη. Στο μεταξύ, ο Φιλίππου έρχεται στην εταιρία ψάχνοντας την Ξένια, αλλά τελικά μαθαίνει νέα της με άλλο τρόπο.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε