Site icon NewsIT

«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 17 Μαΐου

17.05.2011 | 10:47
«Μυστικά της Εδέμ»: δείτε απόψε 17 Μαΐου

Τι θα γίνει στην αγαπημένη σας σειρά

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ
 
Ο Παναγιώτης εξηγεί στο Λουκά ότι ο τάφος είναι πια αφύλακτος και ότι ο ίδιος απομακρύνθηκε από την υπόθεση. Η Δάφνη ζητάει από το Νικόλα μόλις ολοκληρωθεί η υπογραφή των συμβολαίων, να επιστρέψουν με τον Ηλία στην Εδέμ. Ο Λουκάς ενημερώνει το Ρούσσο ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι τη φύλαξη του τάφου και αν χρειαστεί, θα περιπολούν όλη τη νύχτα.
Η Νταίζη είναι πεπεισμένη ότι η φωτογραφία των έξι κρύβει κάποιο μεγάλο μυστικό. Ρωτάει την Αντιγόνη αν γνωρίζει κάτι, αλλά εκείνη αρνείται να δώσει απαντήσεις. Ο Λουκάς ξεσηκώνει το Νικόλα και περνούν τη νύχτα, περιπολώντας στο νεκροταφείο. Η Νόρα δίνει μια συνέντευξη όπου δημοσιοποιεί την ίδρυση του blog, από το οποίο ο κόσμος μπορεί να ενημερώνεται για τις εξελίξεις της υπόθεσης με το Ρούσσο.
Τα συμβόλαια για την αγοραπωλησία της Εδέμ υπογράφονται. Η Εύα είναι πια η νέα ιδιοκτήτρια. Η Νταίζη πλευρίζει την Αντιγόνη για να της πάρει ένα μέρος των χρημάτων. Η Αντιγόνη, όμως, της εξηγεί ότι από αυτά τα χρήματα δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ. Η Δάφνη ανακοινώνει στον Ηλία ότι επιστρέφουν στην Εδέμ. Η Νόρα ενημερώνεται ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή εκταφής, για το πτώμα του Αραβαντινού.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version