Media

Γιώργος Κουβαράς: «Συζητάμε με την ΕΡΤ για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή»

«Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", δεν είμαι αρμόδιος γι’ αυτό», ανέφερε παράλληλα ο γνωστός δημοσιογράφος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η Ρούλα Κορομηλά είναι δύναμη, έχει σφραγίσει την ελληνική τηλεόραση και έχει πάντα κάτι να δώσει», δήλωσε ο Γιώργος Κουβαράς, μεταξύ άλλων, σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Ηλία Σκουλά και τα όσα είπε προβλήθηκαν την Πέμπτη (28.05.2026). Ο Γιώργος Κουβαράς μίλησε για την αγάπη του για τη μουσική και τις συζητήσεις που έχει αυτό το διάστημα με την ΕΡΤ.

«Αγαπάω το τραγούδι και διασκεδάζω με τη μουσική. Είναι σημαντικό να στηρίζουμε τραγούδια της “χρυσής εποχής”», είπε αρχικά ο Γιώργος Κουβαράς.

Ο Γιώργος Κουβαράς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συζητάμε με την ΕΡΤ για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου η εκπομπή. Θα τα μάθετε εν ευθέτω χρόνω. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”, δεν είμαι αρμόδιος γι’ αυτό. Όσες περισσότερες καλές εκπομπές, τόσο καλύτερα.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι δύναμη, έχει σφραγίσει την ελληνική τηλεόραση και έχει πάντα κάτι να δώσει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η ανατριχιαστική ιστορία πίσω από το The Crash του Netflix: Η 17χρονη influencer Μακένζι Σιρίλα προκάλεσε τροχαίο για να σκοτώσει τους φίλους της
Το θανατηφόρο τροχαίο μετά το πάρτι αποφοίτησης συγκλόνισε το Οχάιο το καλοκαίρι του 2022 και μετατράπηκε σε υπόθεση διπλής δολοφονίας
Η Μακένζι Σιρίλα
Σίσσυ Χρηστίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Κάθε φορά που έρχεται ένα νέο πρόσωπο στην εκπομπή, ελπίζω να μην έρθει να το πάρει»
«Έχω συζητήσει για καθημερινή εκπομπή στο παρελθόν, η αλήθεια είναι αυτή, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι, μου αρέσει πάρα πολύ το Σαββατοκύριακο», είπε η παρουσιάστρια
Σίσσυ Χρηστίδου