Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νίκος Κοκλώνης: «Είναι πολύ θυμωμένος – Έτοιμος να δώσει εξηγήσεις»

Νίκος Κοκλώνης: «Είναι πολύ θυμωμένος – Έτοιμος να δώσει εξηγήσεις»

Ο Νίκος Κοκλώνης «είναι πολύ θυμωμένος», ισχυρίζονται άνθρωποι των media, μετά τις πληροφορίες που έσκασαν σαν βόμβα τις προηγούμενες ημέρες ότι έχει δεσμευθεί η περιουσία του και ότι ερευνάται από την Αρχή για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν γίνεται» στην τηλεόραση του ALPHA, «δεν έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία» εις βάρος του Νίκου Κοκλώνη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ ο ίδιος «διαβάζει και ακούει», όπως όλος ο κόσμος. Ωστόσο, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής έχει σχολιάσει μέσω social media όλα όσα ακούγονται για τον ίδιο.

«Όλοι μας όπως και ο Νίκος Κοκλώνης διαβάζουμε και ακούμε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσάψουμε. Δεν έχει ασκηθεί κάποια κατηγορία», αναφέρθηκε στην εκπομπή του ALPHA.

«Ο Νίκος είναι θυμωμένος. Είναι πάρα πολύ θυμωμένος. Σαφώς ως επαγγελματίας που είναι καλείται σήμερα να βγει, να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό για περίπου 6 ώρες. Ο ίδιος είναι έτοιμος να προσκομίσει την κάθε πληροφορία και να δώσει εξηγήσεις, όταν, εφόσον και όποιος τον καλέσει. Ξέρουν που είναι…», προστέθηκε στην εκπομπή.

Media Τελευταίες ειδήσεις