Site icon NewsIT

Nomads: Πρώτη φορά φεύγει διάσημος! Εκτός ορίων η Μαντώ Γαστεράτου

02.11.2017 | 18:15
Nomads

Ένταση ξεσπά απόψε στο Nomads ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Μαντώ Γαστεράτου. Ποιος θα αποχωρήσει από το νησί των Φιλιππίνων.

Τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν δυσκολέψει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads. Δείτε τι έγινε χθες και τι θα δούμε σήμερα.

Η υπομονή των παικτών αρχίζει και εξαντλείται, με αποτέλεσμα οι χαρακτήρες να συγκρούονται. Εντάσεις παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό, εντάσεις θα παρακολουθήσει και απόψε το βράδυ…

Τι έγινε χθες στο Nomads

Καβγάς νούμερο ένα… Στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads, ξέσπασε μια άνευ προηγουμένου ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη, την Χριστίνα Κολέτσα και τον Μάνο Πίντζη. Αφορμή ήταν η “μετάθεση” του γνωστού ηθοποιού από την ομάδα της Φωτιάς, στους Ωκεανούς.

Ο ίδιος είχε φανερά εκδηλώσει την απογοήτευσή του με το γεγονός ότι όλοι οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν για να φύγει. Η ένταση προκλήθηκε από αυτήν ακριβώς τη μετακίνηση, όμως το θέμα επεκτάθηκε πολύ παραπέρα. Το αποτέλεσμα ήταν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Μάνος Πίντζης να “στριμώξουν στον τοίχο” τον γνωστό tattoo artist.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=mdkTvXUU4H8

“Όταν ήρθε η ώρα που μας ανακοίνωσαν ότι πρέπει να δώσουμε έναν άντρα… Τους είπα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που αν φύγω να πάω εκεί δεν θα υπάρχει τόσο στεναχώρια. Και βλέπω τον Μάνο ότι έχει στεναχωρηθεί, σαν παιδάκι πέντε χρονών που λέει “δεν με παίζουν οι φίλοι μου και με διώχνουν”. Ερχόμαστε σε έναν ξένο τόπο και πρέπει να αποβάλλουμε κάποια ζώα από εκεί που τα βρήκαμε και λέω: «Θέλετε να τα εμβολιάσουμε; Προσφέρομαι οικονομικά να τα εμβολιάσω, δεν χρειάζεται να πάρω ένα ζώο να το μετακινήσω επειδή με ενοχλεί”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Μάνος Πίντζης έκανε λόγο για “ένα φοβερό σόου” του πρώην συμπαίκτη του, ενώ η Χριστίνα Κολέτσα υπερασπίστηκε ότι υποψιάζεται ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κάποιου είδους στρατηγικής.

Στο αγώνισμα που ακολούθησε φάνηκε ότι οι Νομάδες του Ωκεανού ήταν σε καλύτερη φόρμα. Αν και βρίσκονται στην παραλία όπου σαφώς οι συνθήκες είναι δυσκολότερες από τη βίλα, κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που το είχαν πολύ ανάγκη για ψυχολογικούς λόγους.

Τι θα δούμε απόψε – Η Μαντώ Γαστεράτου εκτός ορίων

Και αν νομίζετε ότι μετά τον χθεσινό καβγά, τα έχετε δει όλα, κάνετε λάθος! Ακόμα μία λογομαχία λαμβάνει μέρος απόψε το βράδυ στο νησί Παλαουάν. Αυτή τη φορά η Μαντώ Γαστεράτου λογομαχεί με τον Γιώργο Μαυρίδη. Η διένεξη μεταξύ των δύο παικτών ξεκινάει με κάτι που, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Μαυρίδης, του είπε η παίκτρια.

«Ρε συ Γιώργο, περίμενε γιατί θα με τρελάνεις. Παιδιά, ήσασταν μπροστά πολλοί άνθρωποι, βγήκε από το δικό μου στόμα τέτοιο πράγμα; Ποτέ, ποτέ, το λέω κάθετα! Δεν είναι ωραίο αυτό που λες ρε συ Γιώργο, δεν έχω πει τέτοια πράγματα. Όχι ρε φίλε, πότε στο έχω πει εγώ αυτό το πράγμα; Δεν σου έχω πει κάτι τέτοιο. Και άμα σου είχα πει, θα είχα τα κότσια να το παραθέσω εδώ αυτή τη στιγμή», φαίνεται να λέει στο τρέιλερ η Μαντώ Γαστεράτου.

«Δεν τους έριξα κατηγορίες ότι φταίνε σε κάτι, απεναντίας, εγώ το μέσα μου ψάχνω να δουλέψω», απαντάει ο Γιώργος Μαυρίδης.

Τι υπερασπίζεται ο Γιώργος Μαυρίδης ότι του είπε η Μαντώ Γαστεράτου; Ποιος θα παλέψει μαζί με την Μαντώ Γαστεράτου απόψε το βράδυ στο Nomads; Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης από την ομάδα των Διασήμων που θα αποχωρήσει; Θα έχει αίσιο τέλος ο καβγάς ή οι Διάσημοι θα γίνουν “μαλλιά κουβάρια”; Τι άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει σε παίκτες και τηλεθεατές το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες απόψε στις 21:00.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version