Media

Ο μπακαλιάρος με το τέλειο κουρκούτι και τη βελούδινη σκορδαλιά!

Αυτή η συνταγή είναι καταδικασμένη να πετύχει! Μάθετε όλα τα μυστικά για να βγάλετε το τέλειο πιάτο!

Μπακαλιάρος σκορδαλιά, μια παραδοσιακή, υπέροχη συνταγή για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου, την οποία μοιράζεται μαζί μας η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Πρώτα χρειάζεται να ξαρμυρίσουμε το ψάρι, να το κόψουμε σε επιθυμητά κομμάτια (μερίδες) και να το στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί.

Δείτε τη συνταγή εδώ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Κοζάκου για Eurovision: «Τα βρισίδια δεν έχουν θέση πουθενά»
«Όταν είμαστε όλοι μαζί σε μια προσπάθεια και δίνουμε στον άλλον να καταλάβει τι θέλει να πει ο ποιητής, τι θέλει να πει ο Φωκάς Ευαγγελινός και τι θέλει να πει η Klavdia, μετά τελείωσε» εξηγεί η Μαρία Κοζάκου
Η Μαρία Κοζάκου