Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Αρβύλα» απογειώθηκαν…!

Οι «Αρβύλα» απογειώθηκαν…!

Εντάξει…! Δεν χωρούν πολλά λόγια όταν μιλάμε για τη θεσσαλονικιώτικη παρέα που καταφέρνει και φέτος να μας… απογειώνει με όσα κάνουν και λένε κάθε Δευτέρα βράδυ. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που μαζί με την… απογείωση των τηλεθεατών η εκπομπή συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Λογικό είναι και ότι με το «κλείσιμο» του μήνα, του Ιανουαρίου, το ραβασάκι της Nielsen… ανέβασε στα ύψη τη διάθεση στελεχών του ΑΝΤ1 που έχουν στο πρόγραμμά τους τη σατιρική εκπομπή και εισπράττουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο η «Ράδιο αρβύλα» σημείωσε 34,5% όρο στο γενικό σύνολο και 41,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ φανατικότεροι τηλεθεατές αποδεικνύονται ότι είναι οι άντρες ηλικίας 15 έως 24 ετών που σημείωσαν 48,2% μέσο όρο. Να αναφέρω ότι τον προηγούμενο μήνα, τον Δεκέμβριο, η εκπομπή είχε σημειώσει 32,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 37,2% στο δυναμικό κοινό, ενώ στην έως τώρα πορεία τους τη φετινή σεζόν οι μέσοι όροι τους είναι 34,5% και 40,4, αντίστοιχα!

Κι απόψε, Δευτέρα γαρ, 1η Φλεβάρη, οι «Ράδιο αρβύλες» θα πατήσουν πάλι το τηλεοπτικό τοπίο και έτσι είναι σίγουρο ότι ο μήνας θα ξεκινήσει… απογειωτικά για τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε