Site icon NewsIT

Οι σκληρές προσπάθειες της Μενεγάκη

05.02.2010 | 14:46
Οι σκληρές προσπάθειες της Μενεγάκη

Η μία στεναχώρια μετά την άλλη για την «ωραία Ελένη».

Είναι αλήθεια πως η τελευταία βδομάδα είναι πολύ άσχημη για την Ελένη Μενεγάκη. Μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια» η παρουσιάστρια του «Καφέ με την Ελένη» εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δευτέρας με πολύ λυπημένο ύφος και προσπαθώντας –όπως χαρακτηριστικά είπε μετά από προτροπή τηλεθεατή- να κρατήσει σε κουτάκι της ψυχής της κάθε ευχάριστο γεγονός.

Παρά τη στεναχώρια της για το χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο –κανείς χωρισμός δεν είναι εύκολος!- είναι αλήθεια πως πρέπει να πήρε μία μικρή χαρά βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της να απογειώνονται.

Μόνο που απ’ ότι φαίνεται, αυτή η χαρά μπορεί και να μην κρατήσει για πολύ!
Χαρακτηριστικά σας αναφέρουμε ότι τη Δευτέρα οι τηλεθεάσεις ήταν οι εξής:

Καφές με την Ελένη: 39,1% και στο νεανικό κοινό 51,5%

10 με 1 μαζί: 12,9% και στο νεανικό κοινό 9%

Όμορφος κόσμος το πρωί:  13,7% και στο νεανικό κοινό 10,3%

Ενώ χθες, Πέμπτη, λίγες μόνο ημέρες μετά την «ανακοίνωση από τα Μελίσσια», η τηλεθέαση διαμορφώθηκε ως εξής:

Καφές με την Ελένη: 22,9% και στο νεανικό κοινό 37%

10 με 1 μαζί: 20% και στο νεανικό κοινό 16,4%

Όμορφος κόσμος το πρωί: 14%  και στο νεανικό κοινό 14,5% 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit αυτό είναι κάτι που φαίνεται πως προβλημάτισε πολύ την Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μπορεί η εκπομπή της να έχει τελειώσει πριν από δυόμιση ώρες (σημ: την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές) η Ελένη όμως είναι ακόμα στο στούντιο όπου βγαίνει ο «Καφές με την Ελένη», πραγματοποιώντας σύσκεψη με τους στενούς της συνεργάτες. Το θέμα της έκτακτης σύσκεψης είναι ο καλύτερος προγραμματισμός σε θέματα και καλεσμένους του «Καφέ με την Ελένη» για την επόμενη βδομάδα.

Φαίνεται πως η πτώση στα νούμερα τηλεθέασης (μείον 17% περίπου στο σύνολο και μείον 14.5% στο νεανικό κοινό) μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, κάνει την Ελένη να ανησυχεί μην τυχόν και ξαναγυρίσει στα παλαιά –προ της «ανακοίνωσης από τα Μελίσσια»- νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της. 

Τελικά, η «ωραία Ελένη» εκτός από τα προσωπικά της προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει και την επαγγελματική πίεση. Βέβαια το ένα επηρεάζει το άλλο. Είτε θετικά είτε αρνητικά…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version