Media

Ώρα μηδέν για το MEGA

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του MEGA που θα κρίνουν πολλά, ίσως και το μέλλον του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι πλευρές Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη απέστειλαν στις αρχές της εβδομάδας νέο επικαιροποιημένο σχέδιο διάσωσης για το MEGA.

Το προηγούμενο σχέδιο είχε απορριφθεί. Όπως τονίζουν άνθρωποι με γνώση του θέματος, εαν και το νεο  σχέδιο δεν γίνει αποδεκτό τότε αυτή θα είναι αρνητική εξέλιξη, αφού αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που γίνεται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Μαλέσκου: «Στον ΣΚΑΪ υπήρχαν διαρροές, θέματα που υποτίθεται ότι ήταν αποκλειστικά μας τα είχαν οι απέναντι εκπομπές»
«Το μαλλί είναι πάρα πολύ φρέσκο. Είναι η πρώτη φορά που ο σύζυγός μου ενθουσιάστηκε», αποκάλυψε ακόμα η γνωστή παρουσιάστρια για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της
Η Ιωάννα Μαλέσκου