Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε μια εικόνα όλο το Survivor! [pic]

Σε μια εικόνα όλο το Survivor! [pic]

Με τα spoiler των τελευταίων ωρών να ανατρέπουν τα πάντα και να φέρνουν τον Γιάννη Σπαλιάρα με ατομική ασυλία στον ημιτελικό, μια εικόνα από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου συνοψίζει ουσιαστικά όλο το Survivor.

Μιλάμε φυσικά για το στιγμιότυπο με την αγκαλιά ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα, τους δύο “κατατρεγμένους” παίκτες του Survivor. Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας απομακρύνθηκαν με ψηφοφορία, με τον Αγγελόπουλο να πηγαίνει στους διασήμους μετά το πρώτο κιόλας αγώνισμα και τον Σπαλιάρα να περνά στους μαχητές.

Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας δεν είχαν αργήσει να έρθουν κοντά στην ομάδα των διασήμων, με την περιθωριοποιημένη τριάδα να συμπληρώνεται από τον Γιώργο Χρανιώτη που έφτασε κοντά στο grande finale του Survivor. Όσο πολεμήθηκαν Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας στο Survivor από συμπαίκτες και αντιπάλους τόσο βγήκαν κερδισμένοι στην αγάπη του κόσμου με αποτέλεσμα να συνεχίζουν στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί αν και σε αντίπαλες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Δεν ήταν λίγες οι φορές που πάνω στην ένταση των αγωνισμάτων Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας ήρθαν σε ανοιχτή αντιπαράθεση και διαπληκτίστηκαν έντονα για τα παιχνίδια. Φαίνεται όμως πως τίποτα από αυτά δεν τους χωρίζει, με τους δύο παίκτες να βλέπουμε να αγκαλιάζονται στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου όπου οι παίκτες αγωνίζονται για την ασυλία που θα τους χαρίσει το “εισιτήριο” για τον ημιτελικό.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, γνωρίζοντας ότι είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες που έχουν παραμείνει στο Survivor, κάθε φορά που πετύχαινε νίκη έναντι του Γιώργου Αγγελόπουλου πανηγύριζε σαν μικρό παιδί, αναγνωρίζοντας πάντα ότι πρόκειται για τον πιο δυνατό παίκτη του Survivor και εξυμνώντας τον αγωνιστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιάννης Σπαλιάρας πολεμήθηκαν όσο κανείς άλλος στο Survivor, κατορθώνοντας ωστόσο να βγουν οι μεγάλοι νικητές στην εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου. Απομένει να μάθουμε αν τελικά το μεγάλο φαβορί του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος καταφέρει και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του Survivor για να ολοκληρωθεί ο “άθλος” του, καθώς τον τελευταίο καιρό αγωνιζόταν μόνος εναντίον όλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: “Σφαγή” Σπαλιάρα – Αναγνωστόπουλου για τον Αγγελόπουλο! [vid]

Survivor: Το Twitter ξέρει πού πήγε ο μισθοφόρος!

Θάνατος στο Survivor! Με μαύρα περιβραχιόνια στο τελευταίο αγώνισμα

Survivor: Επικό γείωμα Αγγελόπουλου σε Μάριο για την ασυλία! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε