Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Το Twitter ξέρει πού πήγε ο μισθοφόρος!

Survivor: Το Twitter ξέρει πού πήγε ο μισθοφόρος!

Για άλλη μία φορά το Twitter του Survivor “έδωσε ρέστα”. Η εξαφάνιση του Κώστα Αναγνωστόπουλου σχολιάστηκε με ξεκαρδιστικό τρόπο!

Νεύρα των παικτών όταν χάνουν στο Survivor, έχουμε δει πολλές φορές, εξαφάνιση όμως, λίγες… Το ζήσαμε ωστόσο και αυτό στο χθεσινό επεισόδιο, όπου ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έκανε 5 συνεχόμενες ήττες και πήρε τα βουνά…

Συγκεκριμένα, το χθεσινό αγώνισμα του Survivor απαιτούσε καλή ισορροπία, ευλυγισία, ταχύτητα και φυσικά ευστοχία. Οι παίκτες καλούνταν να περάσουν από δοκούς ισορροπίας, ενώ ισορροπούσαν έχοντας στα χέρια τους μια ξύλινη κατασκευή με μπαλάκια που δεν έπρεπε να τους πέσουν. Ύστερα έπρεπε να συμπληρώσουν το παζλ και τελικά να φτάσουν στο στόχο. Δύο πετυχημένες βολές σε μια ξύλινη ράμπα καθόριζαν τον νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και ο νικητής σε όλες τις περιπτώσεις των αναμετρήσεων του μισθοφόρου, ήταν οι αντίπαλοί του! Αυτό ήταν υπεραρκετό για να βγει εκτός εαυτού. Στην αναμέτρησή του με τον Ντάνο, μόλις αντιλήφθηκε την ήττα του πέταξε με μανία το μπαλάκι πάνω στη ράμπα φανερά απογοητευμένος με την απόδοσή του. Μετά από ένα σερί ηττών ήταν και αυτός που βγήκε εκτός παιχνιδιού, πρώτος. Από εκείνη τη στιγμή και για πολύ ώρα, ο μισθοφόρος αγνοείτο, αφού δεν τον βλέπαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Πού πήγε ο “πειρατής” του Survivor; Το Twitter έψαξε και τον βρήκε να γρατζουνάει το αμάξι του Βασάλου

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε