Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Σοφία Αρβανίτη: Ο αδελφός μου περνούσε έναν Γολγοθά, ήξερε πως ήταν άρρωστος

Σοφία Αρβανίτη: Ο αδελφός μου περνούσε έναν Γολγοθά, ήξερε πως ήταν άρρωστος

“Έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την πυρκαγιά στο Μάτι” εξομολογείται η Σοφία Αρβανίτη.

Για τον αγαπημένο της αδελφό, την σημαντική του βοήθεια στην πυρκαγιά στο Μάτι αλλά και τον πρόωρο θάνατο του μίλησε από καρδιάς η Σοφία Αρβανίτη όταν και βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Σαν αγόρι ο αδελφός μου είχε άλλες ελευθερίες αλλά έβγαλε και έναν τσαμπουκά, όπως έβγαλα και γω αλλά πιο ήπια.

Και εκείνος αντέδρασε κάποια στιγμή και έφυγε από το σπίτι, με την κοπέλα του, όμορφα» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια.

«Το συγκλονιστικό με τον αδελφό μου είναι πως η πυρκαγιά στο Μάτι συνέπεσε με την ημέρα των γενεθλίων του, 23 Ιουλίου, ήμασταν καλεσμένοι με την μαμά στο σπίτι του για να κάνουμε πάρτι.

Με παίρνει τηλέφωνο στις 7 το απόγευμα και μου λέει «Σοφάκι, μείνετε σπίτι γιατί εγώ έχει πάρει στο Μάτι φωτιά και γίνεται ένας χαμός!

Παίρνω τον Ταξιάρχη και όποιον άλλον ακόμα μπορώ μαζί μου να πάμε να σώσουμε κόσμο που καίγεται και πνίγεται». Εκείνος έμενε στη Νέα Μάκρη, ήταν κοντά και στο λιμάνι είχε το δικό του αλιευτικό».

«Μέχρι τη 1 το βράδυ, εγώ έπαιρνα τηλέφωνο για να δω τι γίνεται. και απαντούσαν οι άνθρωποι που είχε σώσει. «Μην ανησυχείτε, έχει ξαναβγεί έξω για να πάρει τους επόμενους» μου έλεγαν.

Ο αδελφός μου περνούσε ήδη έναν Γολγοθά γιατί το ήξερε πως ήταν άρρωστος και έναν χρόνο μετά έφυγε» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Σοφία Αρβανίτη στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις