Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπύρος Σπαντίδας: Η ομορφιά, μετά από τα τρία τέσσερα χρόνια, φεύγει

Σπύρος Σπαντίδας: Η ομορφιά, μετά από τα τρία τέσσερα χρόνια, φεύγει

Για την σύντροφο του, Σοφία Μανωλάκου μίλησε τηλεοπτικά ο Σπύρος Σπαντίδας.

Τόσο για τον έρωτα και την αγαπημένη του σύντροφο, Σοφία Μανωλάκου όσο και για την τηλεοπτική του αποχή μίλησε ο ηθοποιός Σπύρος Σπαντίδας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον” στο OPEN.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Σπαντίδας εξομολογήθηκε πως “οποιαδήποτε δουλειά κι αν έκανα θα την δεχόταν η σύντροφος μου γιατί, όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο, δέχεται το επάγγελμα σου και εσένα. Αν δεν σε δέχεται, το καταλαβαίνεις νωρίς οπότε δεν είστε μαζί.

Οποιαδήποτε σύντροφο λοιπόν κι αν είχα θα το δεχόταν αυτό, διαφορετικά δεν θα την είχα. Όπως και εγώ το δέχομαι. Τώρα εκείνη είναι στην Θεσσαλονίκη για δυο εβδομάδες”.

“Η ομορφιά, μετά από τα τρία τέσσερα χρόνια, φεύγει… Και ο αιώνιος έρωτας, έλεγε η γιαγιά μου, κρατάει τρία με τέσσερα χρόνια.

Οπότε εμείς που είμαστε 13, 14 χρόνια μαζί δεν υπάρχουν οι ομορφιές και τα υπόλοιπα. Υπάρχει μόνο η ψυχική ηρεμία, η αγάπη και η φροντίδα. Αυτά μένουν στο τέλος”.

“Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να κάνω κάτι στην τηλεόραση. Δεν μου λείπουν πράγματα από το παρελθόν, απλώς τα νοσταλγώ και τα θυμάμαι με μια ωραία νοσταλγία.

Μέχρι τα 30 μου έκανα επαγγελματικές επιλογές για τα χρήματα, τώρα όμως θέλω να περνάω καλά στις συνεργασίες μου” συμπλήρωσε ο Σπύρος Σπαντίδας στο μαγκαζίνο της Μάριον Μιχελιδάκη στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις