Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο κόκκινο οι σχέσεις Ουγγαρέζου με Σεφερλή και MEGA

Στο κόκκινο οι σχέσεις Ουγγαρέζου με Σεφερλή και MEGA

Σε… τιμωρία εξελίσσεται η απόφαση του Δημήτρη Ουγγαρέζου να κάνει επαφές με άλλο τηλεοπτικό σταθμό, τον ΑΝΤ1, ενώ έχει ακόμα συμβόλαιο με το σταθμό της Μεσογείων.

Χθες, στην πρωινή εκπομπή «Mega με Μία» ο Μάρκος Σεφερλής ρώτησε τον συνεργάτη του αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ξεκινήσει επαφές με τον άλλο τηλεοπτικό σταθμό και ο Ουγγαρέζος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να μιλήσει από τον αέρα του MEGA για το τι κάνει με τον ΑΝΤ1.

Η κόντρα αυτή δεν ολοκληρώθηκε όμως εκεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάρκος Σεφερλής λίγο πριν ξεκινήσει σήμερα η εκπομπή απαίτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να του ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δεν θα βγει στην εκπομπή!

Ο Ουγγαρέζος βέβαια αρνήθηκε να το κάνει θεωρώντας ότι πρέπει να συζητήσουν και να αναλάβουν κι οι δυο πλευρές τα λάθη τους.

Ο Σεφερλής συνέχισε να απαιτεί τη συγνώμη του και όταν ο Ουγγαρέζος δεν την είπε… αποβλήθηκε από την εκπομπή με τα στελέχη του MEGA να μην παίρνουν θέση! Ωστόσο ο Ουγγαρέζος είναι στο πλατό της εκπομπής αλλά… εκτός αέρα, αποκλεισμένος από τον Σεφερλή, ενώ αύριο είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Ουγγαρέζου με ανώτατο στέλεχος του MEGA για να δουν… το επίπεδο της συνεργασίας τους. Στο κανάλι της Μεσογείων είναι δυσαρεστημένοι που ο παρουσιαστής τους κάνει επαφές με τον ΑΝΤ1 και ιδιαίτερα που αυτές δημοσιοποιήθηκαν.

Ενώ λοιπόν ήταν σε… χαλαρούς ρυθμούς και σκόπευαν να κάνουν συναντήσεις με τον Ουγγαρέζο μέσα στον Ιούνιο η είδηση ότι αυτός ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τον ΑΝΤ1 τους έκανε να επιταχύνουν τους ρυθμούς, λαμβάνοντας υπόψη τους ότι ο παρουσιαστής είναι από τα πρόσωπα που επιθυμούν και μάλιστα τώρα που το «Οugachallenge», που δεν του έδιναν ιδιαίτερη σημασία, σημειώνει ανοδική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης. Το τι θα βγει από τη συνάντηση θα το γνωρίζουμε τις επόμενες ώρες αλλά είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις όλων των πλευρών είναι στο κόκκινο και δύσκολα θα επέλθει συμφωνία…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε