Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor Αγγελόπουλος: 5 στιγμές που αποδεικνύουν ότι παίζει δίκαια [vids]

Survivor Αγγελόπουλος: 5 στιγμές που αποδεικνύουν ότι παίζει δίκαια [vids]

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κατηγόρησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο ότι δεν παίζει δίκαια. Δείτε 5 στιγμές από την αρχή του παιχνιδιού που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

Βαριές κατηγορίες δέχτηκε σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο παίκτης των Μαχητών, Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που άρχισε να μιλά για “fair play”, κάτι το οποίο σύμφωνα με αυτό δεν ακολουθεί ο Ντάνος.

Αφορμή ήταν το αγώνισμα της Τρίτης. Στην πρώτη τελική αναμέτρηση της κούρσας που καθόρισε τη νίκη, κατάφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος να βάλει πιο γρήγορα 3 πετυχημένες βολές στον στόχο, όμως δεν ακολούθησε τον κανόνα του παιχνιδιού να πατήσει το πόδι του σε ένα ξύλο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να κάνει ένσταση ο μισθοφόρος που το παρατήρησε και να “φάει” πέναλτι. Έτσι, Μάριος και Ντάνος ξαναέκαναν την κούρσα. Στην δεύτερη αναμέτρηση ο Μάριος κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα του.

Η παραγωγή του Survivor είχε επισημάνει από την αρχή ότι οι παίκτες θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού, έτσι η νίκη πήγε στους Μαχητές, ύστερα από την επισήμανσή τους. Το γεγονός αυτό ενόχλησε τους Διάσημους αφού το ματς είχε κριθεί ήδη, όπως δήλωσαν, γιατί ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν πολύ καλύτερος από τον Μάριο σε πολλά επίπεδα.

Είναι τελικά ο Ντάνος ένας παίκτης που προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τον αντίπαλό του για να αποκτήσει το πλεονέκτημα ακόμα και με τρόπους που “σπάνε” τους κανόνες του παιχνιδιού ή προσβάλλουν τους αντιπάλους του; Ιδού 5 στιγμές που αποδεικνύουν ότι ο παίκτης των Διασήμων, παίζει δίκαια, υπερασπίζεται το δίκιο της ομάδας του αλλά και το δικό του.

1. Fair play στις επιλογές αντιπάλων

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους παίκτες που πάντα θα επιλέγει τον πιο δυνατό αντίπαλο στα αγωνίσματα. Στις περισσότερες αναμετρήσεις του θα επιλέξει να έρθει αντιμέτωπος είτε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη είτε με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Αυτοί είναι άλλωστε οι πιο σκληροί αντίπαλοι της ομάδας των Μαχητών. Με άλλα λόγια, θα επιλέξει να είναι δίκαιος απέναντι στους συμπαίκτες του που δεν θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με τόση ευκολία με έναν τέτοιο αντίπαλο, αλλά και δίκαιος προς τους αντιπάλους του. Απεναντίας, υπάρχουν πολλές φορές που ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα επιλέξει να διαγωνιστεί με έναν αδύναμο παίκτη της ομάδας των Διασήμων όταν τα πράγματα “στενεύουν” και απομακρύνονται από τη νίκη, προκειμένου να χάσουν οι Διάσημοι.

2. Υπεύθυνος για τη μοιρασιά

Μπορεί πολλές φορές οι Διάσημοι να έχουν “στριμώξει” τον Ντάνο και να δημιουργούν κόντρες μαζί του, αλλά όλοι αναγνωρίζουν το αγωνιστικό πνεύμα του τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός. Ακόμα και αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη του, τελικά και αυτή θα συμφωνήσει να κάνει ο Ντάνος τις μοιρασιές στις προμήθειες, όταν Διάσημοι και Μαχητές ενώθηκαν στην ίδια παραλία και η παραγωγή τους πρόσφερε ρύζι και λάδι. Επομένως, φαίνεται ότι οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά ότι ο Αγγελόπουλος είναι ένας έντονος χαρακτήρας που προκαλεί εντάσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουν ότι θα έκλεβε από τους αντιπάλους του.

Διαβάστε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

3. Υπερασπιστής της ομάδας του

Από σαράντα κύματα πέρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην ομάδα των Διασήμων. Θυμίζουμε ότι ήταν ο παίκτης που οι Μαχητές επέλεξαν να στείλουν στην ομάδα των αντιπάλων τους. Στη αρχή, το κλίμα ήταν καλό όμως μετά από λίγο οι Διάσημοι, και κυρίως ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, έβρισκαν συνέχεια αφορμές για να τον βγάζουν εκτός εαυτού και να τον φέρνουν σε αμηχανία. Παρά τα προβλήματα, ο Ντάνος υπερασπίστηκε την ομάδα του όταν ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε γνωστό ότι οι παίκτες ανταλλάσσουν προσωπικά τους αντικείμενα για λίγο φαγητό. Αντί να σκύψει το κεφάλι ή να ρίξει το φταίξιμο σε κάποιον άλλον, ο ίδιος επέλεξε να κάνει αυτό που θεωρούσε δίκαιο: Να υπερασπιστεί την ομάδα του που στην τελική… μαζί τα φάγανε!

4. Το δίκαιο της… πατάτας

Ένας άνθρωπος που ξέρει να υπερασπίζεται και να αναγνωρίζει το δίκαιο, το άδικο, το λάθος και το σωστό, ξέρει πολύ καλά πότε πρέπει να υπερασπίζεται και τον εαυτό του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε στην ομάδα των Διασήμων και ζήτησε από τους Μαχητές τις δύο πατάτες που είχαν πάρει ο καθένας από την παραγωγή του Survivor, την πρώτη εβδομάδα, για προμήθειες. Ο Πάνος Αργιαννίδης δήλωσε ότι ο Ντάνος δεν έπρεπε να της ζητήσει πίσω, ειδικά από τη στιγμή που έμαθε ότι οι Διάσημοι έφαγαν ψάρια. Ο παίκτης των Διασήμων ένιωσε τόσο άσχημα που ταπεινά είπε ότι τελικά δεν της θέλει πίσω. Το γεγονός αυτό αποκαλύπτει τον ευαίσθητο χαρακτήρα του που δεν θα επέτρεπε να φανεί άδικος σε κανέναν.

5. Υποψηφιότητες χωρίς ξεσπάσματα

Ούτε μία ούτε τρεις αλλά πολλές παραπάνω είναι οι φορές που ο Γιώργος Αγγελόπουλος τέθηκε υποψήφιος έως τώρα για αποχώρηση. Μπορεί οι παίκτες να τον έβγαζαν υποψήφιο γιατί τον φοβόντουσαν, αφού είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες και φαβορί για τον τελικό, όμως ποτέ δεν μίλησε άσχημα για αυτούς. Ακόμα και αν το θεωρούσε άδικο να είναι υποψήφιος για αποχώρηση, ποτέ δεν ζήτησε τον λόγο, ούτε ξέσπασε στους συμπαίκτες τους αλλά δήλωνε ενώπιον όλων ότι, αν το κοινό θεωρεί ότι πρέπει να φύγει, τότε δίκαια πρέπει όντως να φύγει. Και κάπως έτσι φαίνεται ότι πάνω από όλα για τον Αγγελόπουλο, σημασία έχει η δικαιοσύνη και η αλήθεια.

Αναμένουμε νέο επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 28 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε