Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Survivor: Αγγελόπουλος δαγκωτό! Άλλαξε ο τρόπος αποχώρησης, όχι το κοινό!

Survivor: Αγγελόπουλος δαγκωτό! Άλλαξε ο τρόπος αποχώρησης, όχι το κοινό!

Στην ψηφοφορία του κοινού για τη λίστα αποχώρησης του Survivor, ένα είναι σίγουρο! Τα μηνύματα για τον Αγγελόπουλο θα “πέσουν βροχή”!

Τους νέους κανόνες στη διαδικασία αποχώρησης, ανακοίνωσε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης. Άλλοι τον παρακολουθούσαν στωικά, άλλοι χαμογελαστά όπως η Σάρα, και άλλοι ήταν χαλαροί γιατί ήξεραν ότι έχουν ένα φανατικό κοινό από πίσω τους. Και το όνομα αυτού… Γιώργος Αγγελόπουλος!

Ο παρουσιαστής του Survivor γνωστοποίησε σε όλους πως το σύστημα της αποχώρησης αλλάζει. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα τεθούν και οι εννέα παίκτες στη διάθεση του κοινού και μάλιστα για μία ολόκληρη ημέρα. Βάση των ψήφων, θα δημιουργηθεί μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση θα βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους.

Ωστόσο, θα συνεχιστούν οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες του παιχνιδιού και φαβορί για τον τελικό. Έτσι, με την ανακοίνωση της νέας διαδικασίας αποχώρησης, οι χρήστες του Twitter άρχισαν να δείχνουν την υποστήριξή τους στον παίκτη που αγαπούν περισσότερο.

Τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο του Survivor; Ποια ομάδα θα κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Κώστα Κοκκινάκη; Θα λυθεί μια για πάντα η κόντρα Διάσημων και Μαχητών; Πώς θα σχολιάσουν τις αλλαγές στον τρόπο αποχώρησης; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες στις 4 Ιουνίου και ώρα 21:00.

Δείτε εδώ τα μηνύματα υποστήριξης των χρηστών του Twitter στον Ντάνο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Και ο Μάριος έκανε λάθος στο αγώνισμα, αλλά πέναλτι… ποτέ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε