Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Απογοήτευση ο Μάριος στα τελευταία παιχνίδια

Survivor: Απογοήτευση ο Μάριος στα τελευταία παιχνίδια

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει “πέσει” αρκετά στον στίβο μάχης του Survivor. Τι συμβαίνει με τον Κύπριο παίκτη…

Τι έχει συμβεί στον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στα τελευταία επεισόδια του Survivor; Γιατί έχει “πέσει” τόσο στα αγωνίσματα και πώς σχολιάζει την αγωνιστική αλλαγή του το τηλεοπτικό κοινό;

Στα τελευταία επεισόδια του Survivor, ο “τρελός Κύπριος” μπορεί να δίνει κάθε φορά τον καλύτερο του εαυτό, ωστόσο η απόδοσή του δεν είναι η ίδια με τα προηγούμενα επεισόδια. Τον τελευταίο μήνα έχει “πέσει”, γεγονός που προκαλεί αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό.

Στις αναμετρήσεις του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του παιχνιδιού, πλέον το πιο πιθανό είναι να χάσει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο ίδιος έχει καταλάβει ότι αγωνιστικά πια “χάνει έδαφος”, καθώς πανηγυρίζει ακόμα και όταν κερδίσει αδύναμους παίκτες, όπως μέχρι πριν λίγο καιρό τον Μπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μάλιστα, στην πρόσφατη κούρσα του με τον Γιώργο Χρανιώτη, ο “τρελός Κύπρος”…. τρελάθηκε που έχασε. Στο τηλεοπτικό κοινό όμως αυτό δεν φάνηκε καθόλου περίεργο αφού ο Χραν, όπως τον αποκαλούσε η ομάδα του, είχε βελτιωθεί πολύ και ήταν ιδιαίτερα εύστοχος.

Ο Κύπριος Μαχητής του Survivor, μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος παίκτης όλων, ωστόσο υστερεί πολύ στο στόχο. Συχνά, έχει το προβάδισμα και φτάνει πρώτος στον τελικό στόχο, όμως χάνει από τους αντίπαλούς του που φαίνεται ότι συγκεντρώνονται εκεί καλύτερα.

Από την πλευρά του, και ο ίδιος καταλαβαίνει τη διαφορά και προσπαθεί να δικαιολογηθεί… Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι έχει τραυματίσει το πόδι του με αποτέλεσμα να μη μπορεί να τα δώσει όλα στον αγώνα. Θυμίζουμε βέβαια, ότι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σπάσει το ένα δάχτυλο των ποδιών του, αλλά δεν έχουν “πέσει” οι επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ποιος μάτιαξε τον πιο γρήγορο παίκτη του Survivor; Δείτε πώς το σχολιάζουν στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: “Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία”

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε