Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor αποχώρηση: Αυτός θα φύγει σήμερα!

Survivor αποχώρηση: Αυτός θα φύγει σήμερα!

Ποιος είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor, σύμφωνα με διαρροές. Πώς θα επηρεάσει η αποχώρηση την ομάδα των Μαχητών.

Μετά το χθεσινό φιάσκο με την άνιση μάχη των δύο ομάδων του Survivor, οι Διάσημοι θα δεχτούν και άλλο πλήγμα! Ένας από τους πέντε παίκτες θα αποχωρήσει, ύστερα από ψηφοφορία του κοινού. Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης θα αποχωρήσει στο σημερινό επεισόδιο από τον  Άγιο Δομίνικο μετά από 3μιση μήνες;

Τι έγινε χθες στο αγώνισμα

Χθες κατά τη διάρκεια του ματς του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαινόταν απελπισμένη με την απόδοση τόσο της ίδιας όσο και των συμπαικτών της. Η διαφορά με τους Διάσημους είχε μεγαλώσει και το έπαθλο έμοιαζε… άπιαστο. Η ψυχολογία της έπεσε κατακόρυφα όπως και των υπόλοιπων συμπαικτών της εκτός του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Συνήθως τα αγωνίσματα μεταξύ των δύο ομάδων κρίνονταν στον πόντο και εξελίσσονταν σε ντέρμπι, όμως αυτή τη φορά είδαμε κάτι που είχαμε καιρό να δούμε. Οι Μαχητές κέρδισαν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, 10 – 2. Οι Διάσημοι μετά την ήττα τους, έμειναν σιωπηλοί με τον Ντάνο να μην μπορεί να πιστέψει τι έγινε, αφού ήταν ο μόνος που πάλεψε και χάρισε τους μοναδικούς 2 πόντους στην ομάδα του.

Οι Διάσημοι αποκάλυψαν γιατί είχαν αυτήν την συμπεριφορά στο ματς και “άφησαν” στην πραγματικότητα τους Μαχητές να νικήσουν. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κοκκινάκης στις κάμερες του Survivor, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού “κάτι έπιασε” τους Διάσημους και δεν είχαν όρεξη να τα δώσουν όλα για το αγώνισμα. Ο Μπο με τη δήλωσή του συμπλήρωσε ότι η ψυχολογία τους άλλαξε με τον τρόπο που παίζουν οι Μαχητές και πώς προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κινήσεις των Διασήμων, που είναι είτε λανθασμένες είτε σωστές.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Μετά το αγώνισμα, η ψυχολογία των Διασήμων “πέφτει” και με την αποχώρηση

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σήμερα η ομάδα των Διασήμων θα έρθει αντιμέτωπη με μία αποχώρηση. Θυμίζουμε ότι η ψηφοφορία είχε “βγάλει” πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Κοκκινάκη. Όλοι έκαναν λόγο για αγωνιστικούς λόγους και ο μάγειρας του Survivor, δήλωσε ότι το περίμενε. Δεύτερος υποψήφιος επελέχθη ο Μπο από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο οποίος είχε κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας. Μπο και Κοκκινάκης “αφέθηκαν” στην ψηφοφορία του κοινού.

Ο Μάριος υποστήριξε ότι θα φύγει ο Κοκκινάκης, επειδή τραγουδάει και είναι πιο γνωστός, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν μπόρεσε να κάνει κάποια “μαντεψιά”. “O Μπο είναι πιο καλός αγωνιστικά, πιο γρήγορος αλλά ο Κοκκινάκης είναι καλός στα αγωνίσματα με νερό και πιο εύστοχος”, δήλωσε το γνωστό μοντέλο.

“Σίγουρα είναι ευχάριστο να είσαι προτεινόμενος, αλλά όταν υπάρχει λόγος και όταν ο φίλος σου στηρίζει την άποψή του, εγώ πάντα στηρίζω τον φίλο μου. Πιστεύω ότι ο Χραν έκανε το σωστό γιατί είχε αυτό στο μυαλό του. Θα ήταν υποκριτικό και ψεύτικο να κάνει κάτι άλλο, χωρίς να με μειώνει αυτό το πράγμα, ούτε σαν τη σχέση που έχουμε ούτε σαν άνθρωπο”, είπε ο Μπο για τον Γιώργο Χρανιώτη, που τον επέλεξε για υποψήφιο αφού είχε κερδίσει στην ασυλία. “Η ευχή μου είναι να μείνεις εσύ. Δεν θα φύγει ο Μπο…”, είπε ο Χρανιώτης ενώπιον αυτού και του Ντάνου, ενώ προέβλεψε εμμέσως ότι ο Κοκκινάκης θα είναι αυτός που θα φύγει.

“Το βάρος της καρδιάς μου ήταν πιο βαρύ από ποτέ. Ήταν μεγάλο το βάρος που είχα στις πλάτες μου, θέλω απλά να αποφασίσει το κοινό. Ήθελα απλά να είμαι τίμιος και να ψηφίσω αγωνιστικά. Οι πιο δυνατοί παίκτες είναι ο Αγγελόπουλος και η Βαλαβάνη, δεν γινόταν να τους ψηφίσω. Εύχομαι παναγία μου να μείνει ο Μπο”, είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός που βρέθηκε στη δύσκολη θέση να υποβάλει στο προηγούμενο επεισόδιο κάποιον υποψήφιο για αποχώρηση.

Η αποχώρηση θα στοιχίσει… αριθμητικά

Η αποχώρηση του Μπο ή του Κοκκινάκη θα αλλάξει άρδην τις ισορροπίες μέσα στο παιχνίδι, καθώς οι Διάσημοι θα μείνουν με 4 παίκτες, 3 άντρες και μία γυναίκα (Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο ή Κώστας Κοκκινάκης), ενώ οι Μαχητές θα συνεχίσουν με 4 άντρες και μία γυναίκα (Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ).

Αυτή η αριθμητική υπεροχή θα αποδειχθεί μεγάλο ατού για την ομάδα των Μαχητών. Ήδη οι παίκτες έχουν πάρει τα πάνω τους με τις συνεχόμενες νίκες και τα συναρπαστικά έπαθλα, την ίδια στιγμή που η ομάδα των Διασήμων “τα ‘χει φτύσει” και δεν αγωνίζεται με το ίδιο πάθος και επιμονή. Μπορεί λοιπόν ένα άτομο να φαντάζει ότι δεν αλλάζει και πολλά στις ισορροπίες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί οι Μαχητές θα ξεκουράζονται (ένας παίκτης τους θα μένει στον πάγκο), γεγονός που μόνο καλό μπορεί να τους κάνει.

Ο Κοκκινάκης θα αποχωρήσει σύμφωνα με διαρροές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ανθής Βούλγαρη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω, ο Μπο παραμένει στο παιχνίδι με ποσοστό 53%, έναντι 47% θετικών ψήφων που έλαβε ο Κώστας Κοκκινάκης. Η διαφορά τους δεν είναι μεγάλη και το γεγονός αυτό δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ήταν και οι δύο παίκτες που δεν απασχόλησαν πολύ τα μέσα. Σημειώνουμε βέβαια ότι αυτή η πληροφορία πρόκειται για διαρροές του Survivor και όχι επίσημη πληροφορία.

Όσο περνάει, άλλωστε, ο καιρός, οι αποχωρήσεις “θα στοιχίζουν περισσότερο” και τα έπαθλα θα γίνονται όλο και πιο φανταστικά! Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη στους παίκτες, η νικήτρια ομάδα στο αποψινό επεισόδιο θα μπει σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και θα επισκεφτεί ένα κλαμπ. Σε λίγες εβδομάδες, το παιχνίδι θα γίνει επίσης και επίσημα ατομικό, καθώς ο κάθε παίκτης θα παίζει για τον εαυτό του.

Το αποψινό όμως επεισόδιο του Survivor, κρύβει και άλλες εκπλήξεις… Τι άλλη εξέλιξη θα υπάρξει στην κόντρα των Διασήμων και των Μαχητών που δεν λέει να κοπάσει; Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα το έπαθλο; Ποιος θα αποχωρήσει τελικά από τους Διάσημους; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός στο Survivor! Οι Διάσημοι “χάρισαν” τη νίκη στους Μαχητές και η αποχώρηση ήρθε πιο νωρίς… [vids]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αγγελόπουλος Survivor: Χάνει θαυμάστριες μετά την κοροϊδία του στη Σάρα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε