Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor Αποχώρηση: Έτσι θα φύγει ο επόμενος παίκτης [vid]

Survivor Αποχώρηση: Έτσι θα φύγει ο επόμενος παίκτης [vid]

Μετά την αποχώρηση του Μπο στο χθεσινό Survivor, ο “ξαφνικός θάνατος” θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα! Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα, σύμφωνα με διαρροές.

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, στο χθεσινό Survivor, η ομάδα των Διασήμων έχασε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ο Μπο. Οι Διάσημοι έχουν μείνει μόλις τρεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Ποιος παίκτης και πώς θα αποχωρήσει την άλλη εβδομάδα από το παιχνίδι;

Θυμίζουμε ότι οι εννέα παίκτες του Survivor (μαζί και ο Μπο που αποχώρησε) τέθηκαν πριν λίγες μέρες στη διάθεση του κοινού. Βάσει των ψήφων δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους κ.ο.κ. Σύμφωνα με αυτήν την λίστα θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Από την ψηφοφορία των παικτών, οι δύο υποψήφιοι χθες από ισοψηφία ήταν ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λόγω της ασυλίας, ο Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, άρα τρίτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης. Βάσει της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. 

Δείτε στο βίντεο την χθεσινή αποχώρηση του Μπο:

Σύμφωνα με τις διαρροές, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Η λίστα μετά την αποχώρηση του Μπο, διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
  2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
  3. Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
  4. Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
  5. Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
  6. Γιώργος Χρανιώτης 1%
  7. Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
  8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%

Επισημαίνουμε βέβαια, ότι η παραπάνω λίστα είναι αποτέλεσμα διαρροών και όχι επίσημων πληροφοριών, οπότε διατηρούμε επιφύλαξη σχετικά με το πώς πραγματικά έχει διαμορφωθεί.

Σύμφωνα με το zappit.gr, μετά την αποχώρηση του Μπο θα δούμε άλλους τέσσερις παίκτες να φεύγουν με την ίδια διαδικασία, τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο» , δηλαδή ασυλία και αποχώρηση μαζί. Οι τέσσερις που θα μείνουν, θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό, εκεί που οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν και πάλι για το κοινό. Γι’ αυτούς που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, λοιπόν, η παραμονή τους στο παιχνίδι εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από το αν καταφέρουν να κερδίσουν την ατομική ασυλία. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους δούμε έναν έναν να αποχωρούν.

Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Μπο; Ποιος παίκτης θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; Τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι του Survivor; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 21:00.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε