Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Ο ξαφνικός θάνατος ήρθε! Τρεις πλέον έχουν παραμείνει οι παίκτες των Διασήμων του Survivor, μετά την αποχώρηση του Μπο. Δείτε τι χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Ήρθε ο ξαφνικός θάνατος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μάλιστα ήταν από την ομάδα των Διασήμων… Για τον Μπο, η χθεσινή μέρα ήταν η τελευταία στον Άγιο Δομίνικο. Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης του, πώς έχασαν οι Διάσημοι από τους Μαχητές και τι άλλο χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο.

Η πολύ σιγουριά των Διασήμων δεν τους έφερε γούρι…

Το επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με αγωνία για τους παίκτες, καθώς την επόμενη μέρα θα αγωνίζονταν για την ασυλία. Από δω και πέρα το έπαθλο της ασυλίας συνοδεύεται με την άμεση αποχώρηση παίκτη της ομάδας που έχασε. Θυμίζουμε ότι οι εννέα παίκτες του  τέθηκαν στη διάθεση του κοινού. Βάση των ψήφων, δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους. Όταν βγουν δύο ή τρεις προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει το κοινό, αλλά θα φεύγει αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους στην σχετική λίστα που θα έχει ήδη δημιουργηθεί.

“Παιδιά το ξέρετε ότι αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μας βράδυ;”, ρώτησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους συμπαίκτες με τον Γιώργο Χρανιώτη να της απαντά: “Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια του Survivor, ένα πράγμα όμως ξέρω. Δεν θα χάσουμε αύριο”.

Στο… στρατόπεδο των Μαχητών, τα πράγματα ήταν πιο ήρεμα και… μουσικά. Η Σάρα Εσκενάζυ “έκλεψε” την κιθάρα των Διασήμων που τους είχε αφήσει ο Σάκης Ρουβάς. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έπαιξε και τραγούδησε και για άλλη μια φορά συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του. Άλλωστε, και στο πάρτι της ένωσης ο “τρελός Κύπριος” είχε αποδείξει ότι έχει πολύ καλή φωνή.

Το επόμενο πρωί όλοι οι παίκτες δήλωσαν ανήσυχοι με το γεγονός ότι ασυλία και αποχώρηση θα γίνονται μαζί. Η ψυχολογία τους ήταν πεσμένη, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναπολούσε την Ελλάδα και τη σύντροφό του, τη Ζωή. Ωστόσο και οι δύο ομάδες ήταν αποφασισμένες να τα δώσουν όλα στο αγώνισμα και να μη χρειαστεί να χάσουν μέλος τους.

“Στο σημείο που έχουμε φτάσει δεν μπορώ να πω ότι αλλάζει κάτι η νέα διαδικασία. Όλοι είμαστε περήφανοι που έχουμε φτάσει ως εδώ και εγώ ελπίζω να φτάσω όσο πιο μακριά γίνεται”, δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε “Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαστε ίδιοι, ούτε η στρατηγική μας έχει αλλάξει, για την άλλη ομάδα δεν ξέρω”.

Το αγώνισμα – Όλα κρίθηκαν στο στόχο!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση, η ομάδα που νίκησε ήταν αυτή των Μαχητών με 10 – 6. Οι Μαχητές συγκινήθηκαν με το έπαθλο επικοινωνίας, βλέποντας βιντεάκια από τους αγαπημένους τους φίλους. Την ίδια μέρα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» πέρασαν όμορφες στιγμές στο «Παιχνίδι ερωτήσεων». Τα πράγματα όμως χθες δυσκόλεψαν…

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και συγκέντρωση. Αρχικά, έπρεπε να περάσουν εμπόδια, να μαζέψουν κρίκους να κολυμπήσουν στην πισίνα και μετά να στήσουν έξι κυβάκια σε πυργάκι και να το μετακινήσουν με ένα σκοινί έως το τέλος του διαδρόμου, χωρίς να πέσει ούτε ένα κυβάκι. Τέλος, να στήσουν ξανά τα κυβάκια ανά τρία και να τα ρίξουν με μπάλες. Όποιος πετύχαινε πρώτος τις βολές, ήταν ο νικητής.

Από την αρχή το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές. Πολύ καλός από τους Διασήμους ήταν ο Ντάνος και ο Χρανιώτης. Οι δύο παίκτες βέβαια είχαν συχνά… καβγαδάκια κατά τη διάρκεια του ματς. Ο γνωστός ηθοποιός θύμωσε που καθόταν μπροστά του ο Αγγελόπουλος, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να συγκεντρωθεί στο στόχο και δεν τον άφηνε. “Πήγαινε πιο κει” φώναζε ο Χραν – όπως τον αποκαλούν – αλλά ο Ντάνος δεν πήγαινε αρκετά πιο μακριά, ώστε να τον αφήσει στην ησυχία του. Η ένταση μεταξύ τους συνεχίστηκε και μετά, ωστόσο δεν υπήρχαν ξεσπάσματα και μετά τον αγώνα, ηρέμησαν.

Σιγά σιγά και οι Διάσημοι έβρισκαν το κόλπο με τον στόχο, αλλά το σκορ ήταν στο 8 – 6 υπέρ των Μαχητών. Στο 8 – 9 έπαιξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενάντια στην Σάρα Εσκενάζυ. Παρά την ταλαιπωρία της πρώτης και την τούμπα της δεύτερης, η Σάρα ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το τελικό σκορ 10 – 8. Μετά από ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, τελικά η ομάδα που νίκησε ήταν αυτή των Μαχητών.

Η ξανθιά παίκτρια του Survivor αποθεώθηκε από την ομάδα της που θα παραμείνουν ασφαλείς οι 5 παίκτες, ενώ από την ομάδα των Διασήμων θα μείνουν μόλις 3. Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη από την ομάδα των Διασήμων και από τους Μαχητές, Γιάννης Σπαλιάρας, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Σάρα Εσκενάζυ.

Μετά από ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη ύστερα από το ματς, η Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της που ένας από αυτούς σε λίγο θα αποχωρούσε, ενώ λίγο αργότερα το κοινό άκουσε και άλλη επική ατάκα του Σπαλιάρα για την ήττα των Διασήμων: “Είναι κάτι σαν τους δεινόσαυρους, είδος προς εξαφάνιση”.

Το έπαθλο με το τοτέμ και τις πίτσες

Εκτός από τοτέμ της ασυλίας, στο χθεσινό επεισόδιο υπήρχε και έπαθλο φαγητού. Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πίτσες και αναψυκτικό. Την ίδια ώρα, οι Διάσημοι καλούνταν να περάσουν από το αγώνισμα της ασυλίας. Το αγώνισμα απαιτούσε και αυτό, συγκέντρωση και ισορροπία και νικητής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η αποχώρηση του Μπο και οι δηλώσεις του

Θυμίζουμε ότι οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν πριν λίγες μέρες, στη διάθεση του κοινού. Βάση των ψήφων, δημιουργήθηκε μια “λίστα” από το 1 έως το 9, όπου στην πρώτη θέση βρίσκεται ο παίκτης με τις περισσότερες θετικές ψήφους κ.ο.κ. Σύμφωνα με αυτήν την λίστα, θα γίνουν οι επόμενες ψηφοφορίες. Από την ψηφοφορία των παικτών, οι δύο υποψήφιοι χθες από ισοψηφία ήταν ο Μπο και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Λόγω της ασυλίας, ο Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να είναι υποψήφιος, άρα τρίτος υποψήφιος ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης.

Βάση της 24ωρης κρίσιμης ψηφοφορίας που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγο καιρό, ο πιο… αδύναμος κρίκος ήταν ο Μπο. Για τον ράπερ, αυτή ήταν η τελευταία του μέρα στον Άγιο Δομίνικο. Και πλέον οι Διάσημοι μένουν τρεις λίγο πριν τον μεγάλο τελικό…

«Έχω ξαναπεί ότι ήμουν πάρα πολύ έτοιμος να φύγω και πάρα πολύ έτοιμος να μείνω. Παίρνω μαζί μου όλα αυτά που έχω προαναφέρει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήμουν εδώ στο παιχνίδι. Θα ευχηθώ στα παιδιά να συνεχίσουν όσο πιο δυνατά μπορούν, θα τους βλέπω, και πολλά ευχαριστώ. Νιώθω γεμάτος παρά την ταλαιπωρία, την κούραση, την πείνα. Νομίζω ότι πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά σε αυτό το παιχνίδι και πραγματικά χαίρομαι που το έζησα και είμαι πάρα πολύ έτοιμος να γυρίσω πίσω και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Μπο.

Ποια ομάδα θα κερδίσει την Κυριακή το βράδυ το έπαθλο; Πώς θα επηρεάσει την ομάδα των Διασήμων η αποχώρηση του Μπο; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες την Κυριακή στις 11 Ιουνίου. Λίγο υπομονή…

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε