Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor αποχώρηση: Τι έγραψε ο πατέρας της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου!

Survivor αποχώρηση: Τι έγραψε ο πατέρας της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου!

Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο αποχώρησης στο Survivor και όλοι περιμένουν με αγωνία το όνομα που θα ανακοινώσει στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στο τελευταίο αγώνισμα ασυλίας οι μαχητές έχασαν και στο άκρως επεισοδιακό Συμβούλιο του Νησιού κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θέλουν να αποχωρήσει, με την κάλπη να βγάζει το όνομα του Γιάννη Σπαλιάρα που δέχτηκε πρωτοφανή επίθεση από τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με τις ατομικές ασυλίες τους ψήφισαν την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τη Σάρα Εσκενάζυ αντίστοιχα, με το φανατικό κοινό του Survivor να εκφράζει έντονα τη στήριξή του στο γνωστό μοντέλο.

Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στην αποχώρηση από το Survivor που θα ανακοινωθεί στο σημερινό επεισόδιο. Από τα ξημερώματα ωστόσο της Τρίτης έφτασαν και οι πρώτες διαρροές για το αποτέλεσμα, τις οποίες και μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μετά και το θρίλερ με την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες.

Φαίνεται πως αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ψηφίστηκε από μεγάλο μέρος των τηλεθεατών για να παραμείνει, ενώ και η Σάρα Εσκενάζυ συνεχίζει στο Survivor. Μένει να δούμε αν όλα αυτά θα επιβεβαιωθούν.

Ο πατέρας της Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και ηθοποιός Μιχάλης Αϊνατζιόγλου φαίνεται να προδίδει αυτή την εξέλιξη της αποχώρησης με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. “ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ” ΑΡΘΕΙ ΘΕ ΝΑ ” ΡΘΕΙ .. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ…………………. ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ …. ΘΑΝΕ ΘΕΛΗΜΑ
ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ …. Τελικα ολα για καποιο λογο δεν γινονται μικρη μου ???”, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, ενώ σε ένα ακόμα ποστ έγραφε πόσο περήφανος είναι για την κόρη του. “ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ.. ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΛΕ ΜΕ ΚΟΡΜΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ …. ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ …ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ …ΤΟ Ε Ι Ν Α Ι ΤΗΣ ΟΛΟ !!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά, σχολιάζοντας ότι νιώθει περήφανος με ένα emoticon.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε