Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!

Survivor: Διάσημοι – μαχητές τέλος! Ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα!

Μετά από 3 μήνες στον Άγιο Δομίνικο έφτασε η στιγμή που διάσημοι και μαχητές χωρίζουν τα… τσανάκια τους στο Survivor και πλέον αγωνίζονται ατομικά.

Η ώρα για τα ατομικά αγωνίσματα φαίνεται πως έφτασε στο Survivor, με διάσημους και μαχητές πλέον να αγωνίζονται για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης και τον μεγάλο τελικό. Μετά την ένωση των δύο ομάδων και την παραμονή τους σε κοινή παραλία, οι μπλε και κόκκινοι πλέον διαλύονται και ο κάθε παίκτης θα αρχίσει να αγωνίζεται ατομικά.

Η κανονική μάχη είναι έτοιμη να αρχίσει ανάμεσα σε διασήμους και μαχητές με όλα να έρχονται πάνω κάτω και ο κάθε παίκτης να αγωνίζεται ατομικά για την παραμονή του στο Survivor. Αυτή είναι η στιγμή που θα ευνοήσει ακόμα περισσότερο τις κινήσεις στρατηγικής, καθώς όλοι θέλουν διακαώς να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Η επίσημη ανακοίνωση για το πέρασμα στο ατομικό Survivor αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο της Κυριακής όπου διάσημοι και μαχητές θα τα δώσουν όλα στο αγώνισμα επάθλου, με την ανταγωνιστικότητα και την αντιπαλότητα να κρατούν καλά. Ακόμα βέβαια δεν έχουν ξεπεράσει και τις εντάσεις από τη νίκη που έκλεψαν οι μαχητές μέσα από τα χέρια των διασήμων κάνοντας ένσταση για τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η εξέλιξη για το Survivor που μπαίνει στην τελική του ευθεία μπαίνει από φωτογραφία που κάνει τον γύρο του ίντερνετ και αποδίδεται σε μέλος της παραγωγής του παιχνιδιού στο facebook. Τα σήματα και τα χρώματα διασήμων και μαχητών είναι ενωμένα σε μια κοινή μπαντάνα. Το Survivor αλλάζει για μια ακόμα φορά και βαίνει ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό, με τους παίκτες να είναι παθιασμένοι να φτάσουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Τι θα δούμε στο Survivor την Κυριακή

Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor του ΣΚΑΪ 2.420.220 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59,3%, ενώ έφτασε μέχρι και 71% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,7%.

Η λέξη που χαρακτηρίζει το φαινόμενο Survivor επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά στο χθεσινό επεισόδιο. Διάσημοι και μαχητές κλήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ ένα νέο αγώνισμα κάνοντας τους τηλεθεατές να μείνουν καθηλωμένοι στη μικρή οθόνη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφού εξελίχθηκε σε ντέρμπι. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι μαχητές μπορούσαν να κερδίσουν αφού προηγούνταν με 8-4, ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Με έξι σερί νίκες οι διάσημοι έφτασαν το σκορ στο 10-8, κάνοντας τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη να περιγράφει με ένταση και αγωνία την τελευταία κούρσα του Κώστα Κοκκινάκη ενώ οι ίδιοι παραληρούσαν από τη χαρά τους μετά την αναπάντεχη νίκη τους!

Το έπαθλο που κέρδισαν οι διάσημοι ήταν η επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους, γεγονός που τους έδωσε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου. Η επόμενη συνάντηση διασήμων και μαχητών ήταν στο Παιχνίδι ερωτήσεων. Νικητής αναδείχτηκε ο Bo, που κέρδισε σουβλάκια κι αναψυκτικό. Το γεύμα προοριζόταν για δύο άτομα κι έτσι εκείνος αποφάσισε να το μοιραστεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο με τον οποίο έφτασε στον τελικό.

Νέο συναρπαστικό επεισόδιο του Survivor έρχεται την Κυριακή. Ένας ακόμη αγώνας επάθλου περιμένει διάσημους και μαχητές. Οι δυο ομάδες κατά τη διάρκεια της συμβίωσής τους στην ίδια παραλία προσπαθούν να ξεπερνούν τις εντάσεις και τις όποιες παρεξηγήσεις δημιουργούνται μεταξύ τους, όμως στον αγωνιστικό χώρο η ανταγωνιστικότητα και η αντιπαλότητα καλά κρατούν.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι ζαβολιές Ντάνου έφεραν αποκαλύψεις! Ο κλέψας του κλέψαντος! [vids]

Survivor Βασάλος: Τσιμπημένος με Βαλαβάνη! Τσίγκλισμα με την αντίζηλο! [vid]

Survivor Αγγελόπουλος: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Διάσημου Μαχητή

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε