Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Εκτός ορίων ο Βασάλος – Μπηχτές ότι φταίει ο Σπαλιάρας! [vid]

Survivor: Εκτός ορίων ο Βασάλος – Μπηχτές ότι φταίει ο Σπαλιάρας! [vid]

Έξαλλος ο Βασάλος με την επίδοσή του στο χθεσινό Survivor! Πέταξε σπόντες ότι φταίει ο Σπαλιάρας – “Είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο… πιο…”

Σε ένα ξέσπασμα θυμού προχώρησε άλλη μία φορά ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο χθεσινό Survivor. Έβριζε άνευ προηγουμένου και απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο να πάρει μια ανάσα και να ηρεμήσει. Ο παίκτης των Μαχητών αργότερα ζήτησε συγγνώμη και άφησε σπόντες για το ποιος τον έβγαλε εκτός εαυτού!

Μετά από ένα συγκλονιστικό ματς, οι Διάσημοι του Survivor, νίκησαν με 10 – 4 χάρη στην ευστοχία τους. Ο Μπο ήταν αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του με την αναμέτρηση του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους Μαχητές, που ήταν πολύ άτυχος στις βολές. Οι περισσότεροι Μαχητές προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους με τις συνεχόμενες ήττες τους. Στην κατηγορία αυτή δεν μπορούμε να πούμε ότι άνηκε ο Βασάλος…

Πολλές φορές σε ήττες του έχει προχωρήσει σε ξεσπάσματα θυμού, πράγμα που έκανε και αυτή τη φορά. Στην αναμέτρησή του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχασε λόγω της απίστευτης ευστοχίας του Ντάνου, και έτσι ο Βασάλος βγήκε εκτός ορίων. Όσο ήρεμος είναι στη συμβίωση, άλλο τόσο νευρικός είναι ο παίκτης των Μαχητών στα ματς. Με το που τελείωσε η αναμέτρησή τους και ο πόντος πήγε στους Διάσημους, άρχισε να βρίζει και πήγε λίγο στην παραλία να ηρεμήσει.

Η στενοχώρια των Μαχητών ήταν μεγάλη, αφού ήθελαν πολύ το έπαθλο. “Έλα δεν πειράζει” είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας με τους συμπαίκτες του να συμφωνούν και να δηλώνουν ότι ήταν πολύ πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους του αλλά δεν ήταν η μέρα τους στο στόχο. “Πρέπει απλά να το βρούμε στο στόχο”, κατέληξαν για να είναι καλύτεροι την επόμενη φορά..

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για Survivor.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν μετά το ματς ο Βασάλος ζήτησε συγγνώμη ενώπιον των Διασήμων για τη νευρική και υπερβολική στάση του. Η Βαλαβάνη μόλις το άκουσε χαμογέλασε, αφού η κίνηση του αυτή έδειξε ότι το μετάνιωσε και η ομάδα των Διασήμων το εκτίμησε.

«Ζήτησα και συγγνώμη γιατί πάνω εκεί στην ένταση του παιχνιδιού είχα τον Γιάννη να μου λέει πιο χαμηλά, πιο καμπύλη, πιο… πιο… και λίγο ήμουν επηρεασμένος που είχα χάσει και τις δύο προηγούμενες φορές και είπα μια έκφραση, όχι προσωπική, γενικά και έβγαλα έναν εκνευρισμό και του ζήτησα συγγνώμη. Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις γιατί πάνω στο παιχνίδι πρέπει να είσαι ήρεμος», είπε αργότερα στις κάμερες του Survivor.

Δείτε τις μπηχτές του Βασάλου στον Σπαλιάρα:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το… ερωτικό καβγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, τα νεύρα του Βασάλου και η κρίσιμη ψηφοφορία! [vids]

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε