Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor – Γιάννης Βασάλος: Δεν γνωρίζει ποιο είναι το “κορίτσι” του Κωνσταντίνου

Survivor – Γιάννης Βασάλος: Δεν γνωρίζει ποιο είναι το “κορίτσι” του Κωνσταντίνου

Και εκεί που νομίζαμε ότι αποκαλύφθηκε ποια είναι η σύντροφος του όμορφου παίκτη του Survivor, Κωνσταντίνου Βασάλου, τελικά ήρθε η έκπληξη! Ο πατέρας του δεν την γνωρίζει!

Στο προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, έγινε η αποκάλυψη για το ποια είναι η σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου. Η Μαρί Ρόουζ Τορκμανιάν έστειλε βίντεο στον αγαπημένο της, αλλά ο πατέρας του Βασάλου, δεν έχει ιδέα ποια είναι!

Ο παίχτης των “Μαχητών” στο προηγούμενο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, δέχτηκε ένα video από την γυμνάστρια. Ο όμορφος Μαχητής δεν προχώρησε σε κανένα σχόλιο σχετικά με το ποια είναι η γυναίκα αυτή και τι σχέση έχουν. Ωστόσο, κοκκίνησε και έδειχνε αμήχανος.

«Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου. Θέλω να συνεχίσεις έτσι, δυναμικά. Να έχεις πίστη στον εαυτό σου γιατί πιστεύω σε εσένα πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι σε πεθύμησα πολύ. Σε σκέφτομαι συνέχεια και να ξέρεις σε περιμένω μέχρι τον τελικό. Συνέχισε έτσι κι όλα τα πάνε καλά» ανέφερε η Κύπρια personal trainer.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Κωνσταντίνου και πρωταθλητής bodybuilding, Γιάννης Bασάλος στην Espresso.

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε