Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor Greece: Πριν αγκαζέ με τον Βασάλο, τώρα αγκαλιές με τον Αγγελόπουλο η Βαλαβάνη [vid]

Survivor Greece: Πριν αγκαζέ με τον Βασάλο, τώρα αγκαλιές με τον Αγγελόπουλο η Βαλαβάνη [vid]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεχνά τις κόντρες της με τον Αγγελόπουλο και του “πέφτει” στην αγκαλιά του. Δείτε πώς πανηγυρίζουν μαζί τη νίκη της ομάδας τους στο χθεσινό Survivor.

Μπορεί τόσο η Μαριάννα Καλλέργη όσο και η Λάουρα Νάργες να λένε ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί σχέση πίσω στην Ελλάδα, ωστόσο η παίκτρια του Survivor πολλές φορές έχει απασχολήσει τα μέσα με την ιδιόμορφη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Οι δυό τους έρχονται συχνά σε σύγκρουση και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ξακαθαρίσει ότι δεν εμπιστεύεται τον Ντάνο, ωστόσο συχνά το τηλεοπτικό κοινό τους έχει δει να έρχονται πιο κοντά. Αγκαλιές στα αθλήματα, φιλί συμφιλίωσης, καβγαδάκια που παραπέμπουν σε “ερωτικά” και τώρα ένας τρελός πανηγυρισμός που δεν πέρασε απαρατήρητος.

Δείτε εδώ το αγώνισμα.

Ύστερα από ένα απαιτητικό αγώνισμα με κλειστά τα μάτια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ακούγοντας τις οδηγίες τους Γιώργου Αγγελόπουλου κατάφερε να χαρίσει τον πόντο στην ομάδα της, άφησε πίσω την Σάρα Εσκενάζυ και με τελικό σκο 10 -7, η ομάδα των Διασήμων του Survivor, απόλαυσε ένα χορταστικό γεύμα μπαρμπικιου και συναυλία του Sting.

Δείτε εδώ πώς το διασκέδασαν στη συναυλία.

Αμέσως μετά τη νίκη της, όλοι οι συμπαίκτες της έσπευσαν να την συγχαρούν, το μάτι όμως του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί πιστά τις κινήσεις τους εδώ και καιρό, παρατήρησε πόσο ένθερμα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη “έπεσε στην αγκαλιά” του Ντάνου. Οι δυό τους φαίνονται πολύ χαρούμενοι που νίκησαν και ίσως άφησαν πίσω τους όσα τους είχαν στενοχωρήσει.

Δεν ξεχνάμε μάλιστα ότι και χθες απασχόλησε τα μέσα, με την βόλτα αγκαζέ με τον Κωνσταντίνο Βασάλο…

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο αναμένουμε σήμερα, Τετάρτη στο Survivor με αποκορύφωμα τη στιγμή της αποχώρησης. Δείτε εδώ το τρέιλερ που συζητήθηκε.

Δείτε την αγκαλιά στο 2:09:40 εδώ:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε