Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor: Η αντίδραση του Μάριου για την ψηφοφορία! Ζήτησε εξηγήσεις από την παραγωγή! [vid]

Survivor: Η αντίδραση του Μάριου για την ψηφοφορία! Ζήτησε εξηγήσεις από την παραγωγή! [vid]

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον τελικό του Survivor. Ίσως το πρόβλημα στην ψηφοφορία της Κύπρου να του κόστισε την ήττα…

Χαμός έγινε στα παρασκήνια του τελικού του Survivor, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να πλησιάζει την παραγωγή και να ζητά εξηγήσεις για το πρόβλημα στην ψηφοφορία της Κύπρου.  Η Ειρήνη Κολιδά το μετέφερε στον φιναλίστ και η Λία Ιωαννίδου μίλησε στο Happy Day για το σοβαρό θέμα που προέκυψε στο τηλεφωνικό κέντρο της Κύπρου.

Δείτε τι δήλωσε η μητέρα του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη:

“Σημειώθηκε εμπλοκή στο τηλεφωνικό κέντρο και τα μηνύματα δεν μπορούσαν να θεωρηθούν έγκυρα. Πολλοί φίλοι ψήφισαν αλλά η ψήφος δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή. Αυτό έγινε και στον ημιτελικό. Παρ’ όλα αυτά, ο Μάριος ήταν πολύ ψύχραιμος και τόνιζε ότι όλα είναι καλά. Η Ειρήνη Κολιδά και άλλοι συμπαίκτες του, ενημέρωσαν τον Μάριο ότι υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με συγκράτησε το γεγονός ότι ήταν πολλά παιδιά στο θέατρο από το να δημιουργήσω μια δυσάρεστη κατάσταση. Δεν αμφισβητώ την αξία του Γιώργου Αγγελόπουλου που είναι ένα πολύ δυνατό παιδί”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Kαι συνέχισε: “Εγώ είδα ότι με τον γιο μου έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετική σχέση και το χάρηκα. Δεν ήταν το οικονομικό του θέματος, αλλά το γενικότερο αίσθημα δικαιοσύνης. Το θέμα είναι πλέον στα χέρια του Μάριου, ο ίδιος θα αποφασίσει για το πώς θα συνεχίσει από εδώ και πέρα. Αν δεν υπήρχε πρόβλημα με τις ψήφους, το αποτέλεσμα θα ήταν απόλυτα σεβαστό. Εδώ όμως υπήρχε σοβαρότατο πρόβλημα”.

Δείτε το βίντεο:

Από την άλλη πλευρά, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης λίγες ώρες αργότερα τον τελικό του Survivor, ανέβασε την πρώτη ανάρτηση στα social media και έστειλε το δικό του μήνυμα. Με μια φωτογραφία του μπροστά στις σημαίες της Ελλάδας και της Κύπρου έγραψε: “Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

 

SAS EUXARISTO MESA APO THN KARDIA MOU #survivor #survivorgr #priamos #marios #mariospriamos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marios Priamos Ioannides (@mariospriamos) στις

Διαβάστε επίσης:

Survivor Τελικός: Νικητής o Αγγελόπουλος! Σείστηκε όλο το στάδιο!

Survivor Τελικός: Η αποθέωση στον Αγγελόπουλο, αστείες σκηνές και δάκρυα συγκίνησης! [vids]

Survivor Τελικός: Και η Τούρκαλα Sabriye “ήταν” εκεί! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε