Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor Τελικός: Και η Τούρκαλα Sabriye “ήταν” εκεί! [vid]

Survivor Τελικός: Και η Τούρκαλα Sabriye “ήταν” εκεί! [vid]

Από τον ελληνικό τελικό του Survivor, δεν θα μπορούσε να λείπει και η Τουρκάλα Sabriye. Δεν λέει να ξεχάσει τον έρωτά της για τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Δύο ονόματα αλλά ένας ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού του Survivor που κέρδισε εκτός από την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και τα 100.000 ευρώ και αυτός ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση και άλλη μία θέση κατέκτησε ο Βασάλος στην… καρδιά της Sabriye Şengül

Διάσημοι και Μαχητές παρακολουθούσαν μαζί με το κοινό τους δύο φιναλίστς που διεκδικούσαν μια θέση στην κορυφή. Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, τα είχε όλα. Δύσκολες στιγμές, αστεία στιγμιότυπα, χορό, τραγούδι, μπόρες, έντομα, αγωνίσματα, έπαθλα, γέλια, δάκρυα, πείνα, φιλίες, ανταγωνιστικότητα, αλλά κυρίως 25 Survivors που κατέθεσαν σώμα και ψυχή στο πιο δύσκολο παιχνίδι όλων των εποχών.

Πέρα από τους Μαχητές και τους Διασήμους, στον ελληνικό τελικό του Survivor, ήταν και η Τουρκάλα Sabriye Şengül! Ο έρωτάς της Τουρκάλας παίκτριας για τον Κωνσταντίνο Βασάλο έμεινε αξέχαστος από το κοινό. Για άλλη μια φορά, θυμηθήκαμε μέσα από ένα βίντεο, το πέσιμο με το τζατζίκι, το φιλί του Κωνσταντίνου και το χαστούκι της… Ένας πλατωνικός έρωτας που έγραψε ιστορία στον ελληνοτουρκικό αγώνα και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παρακολούθησε το βίντεο με αμηχανία. Στο Survivor Panorama ξεκαθάρισε ότι είναι single, οπότε η Sabriye Şengül ίσως έχει και ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα!

Δείτε το βίντεο από τον χθεσινό τελικό του Survivor:

Διαβάστε επίσης:

Survivor Βασάλος: “Κατακεραυνώνει” τον Ντάνο πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε