Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor: Η βρισιά του Μάριου μετά την ήττα από τον Ντάνο [vid]

Survivor: Η βρισιά του Μάριου μετά την ήττα από τον Ντάνο [vid]

Survivor χωρίς ένταση δεν γίνεται. Και η απόδειξη στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μετά την αναμέτρησή του με τον Αγγελόπουλο.

Ένα συγκλονιστικό ντέρμπι παρακολούθησε χθες το τηλεοπτικό κοινό που δεν χάνει επεισόδιο του Survivor. Ασχολίαστη δεν θα μπορούσαν να αφήσουν οι χρήστες του Twitter, την αντίδρασή του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στην ήττα του από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το χθεσινό αγώνισμα του Survivor, απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και συγκέντρωση. Αρχικά, έπρεπε να περάσουν εμπόδια, να μαζέψουν κρίκους να κολυμπήσουν στην πισίνα και μετά να στήσουν έξι κυβάκια σε πυργάκι και να το μετακινήσουν με ένα σκοινί έως το τέλος του διαδρόμου, χωρίς να πέσει ούτε ένα κυβάκι. Τέλος, να στήσουν ξανά τα κυβάκια ανά τρία και να τα ρίξουν με μπάλες. Όποιος πετύχαινε πρώτος τις βολές, ήταν ο νικητής. Από την αρχή το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μπορεί οι Μαχητές να τα πήγαν καλύτερα με τον στόχο, όμως εξαιρετικός στην επίδοσή του χθες ήταν ο Ντάνος, ο οποίος κέρδισε και τις 5 αναμετρήσεις στις οποίες πήρε μέρος. Στην μία αναμέτρησή του ήρθε αντιμέτωπος με τον άλλο δυνατό παίκτη, αυτόν της ομάδας των Μαχητών. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πήγαιναν σχεδόν μαζί, μετά το προβάδισμα το είχε ο Αγγελόπουλος, αφού ο πύργος του “τρελού Κύπριου” έπεσε. Η αγωνία κορυφώθηκε και ύστερα από λίγο ο Ντάνος ήταν αυτός που κατάφερε να ρίξει τα κυβάκια χάρη στις πολύ εύστοχες βολές του.

Ο Μαχητής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και ακούστηκε να βρίζει στον αγωνιστικό χώρο. Η αντίδρασή του σχολιάστηκε αρνητικά στο Twitter. Πάντως, τελικά η ομάδα που νίκησε το τοτέμ της ασυλίας και απόλαυσε λαχταριστές πίτσες, ήταν αυτή των Μαχητών, ενώ η ομάδα των Διασήμων έχασε άλλον έναν παίκτη της, τον Μπο.

Δείτε πώς σχολίασε το Twitter την κίνησή του:

Δείτε την αναμέτρησή τους και την αντίδρασή του στο 1:08:35 εδώ:

Διαβάστε επίσης: 

Survivor: Η αποχώρηση του Μπο, οι φωνές του Χρανιώτη και η ατάκα για δεινόσαυρους! [vids]

Survivor: Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Bο!

Survivor τρέιλερ: Μετά την αποχώρηση του Μπο, 3 οι Διάσημοι λίγο πριν τον τελικό [vid]

Χούτος, Χανταμπάκης, Κοκκινάκης – Survivor: Χαμός για τη selfie σε βενζινάδικο!

Βασάλος – Survivor: Το ειρωνικό γέλιο στον Αγγελόπουλο που δεν πρόσεξε κανείς! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε