Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Survivor: Νέα ανατροπή με την ψηφοφορία [vid]

Survivor: Νέα ανατροπή με την ψηφοφορία [vid]

Για 24 ώρες αλλάζουν τα πάντα στην ψηφοφορία στο Survivor, και το παιχνίδι αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή. Οι τηλεθεατές παίρνουν στα χέρια τους την τύχη των μαχητών και των Διάσημων. Στην τελική ευθεία για τον τελικό.

Για λίγες ακόμη ώρες θα είναι σε εξέλιξη η ψηφοφορία στο Survivor. Οι τηλεθεατές ψηφίζουν σήμερα και μέχρι τις 01.00 το βράδυ, τον αγαπημέν οτους παίκτη, και όλα φαίθνεται να αρχίζουν πάλι από την ααρχή. Στο έκτακτο «Συμβούλιο του Νησιού» στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Κυριακή, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την έναρξη της 24ωρης ψηφοφορίας σύμφωνα με την οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι τηλεθεατές να ψηφίσουν τους αγαπημένους τους παίκτες ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους.

Μετά την ψηφοφορία θα υπάρξει μια κατάταξη με βάση της δημοτικότητάς τους θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις. Οι αγώνες ασυλίας, η ατομική ασυλία και η ψηφοφορία στο Survivor θα διεξάγονται όπως πριν και θα καταλήγει πάλι σε δύο υποψήφιους (ή περισσότερους σε περίπτωση ισοψηφίας). Ο παίκτης που θα αποχωρεί θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού..

Μετά από την ψηφοφορία θα προκύψει μία κατάταξη με τη δημοτικότητα των εννέα παικτών. Αυτή η κατάταξη δεν θα ανακοινωθεί ούτε στους παίκτες ούτε στους τηλεθεατές του Survivor.

Μετά τους αγώνες ασυλίες και αφού η ηττημένη ομάδα υποδείξει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση, θα ανακοινώνει αμέσως ο Σάκης Τανιμανίδης στο «Συμβούλιο του Νησιού» ποιος παίκτης αποχωρεί. με βάση τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας (ο λιγότερο δημοφιλής). Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στην τελική φάση.

Τι μας επιφυλάσσει όμως ακόμη το Survivor; Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο; Οι συνεχόμενες νίκες των Διάσημων έχουν αλλάξει το κλίμα στην παραλία τους; Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τους Μαχητές, τους έχει επηρεάσει καθόλου;

Διαβάστε ακόμη:
Survivor: Το… ερωτικό καβγαδάκι Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, τα νεύρα του Βασάλου και η κρίσιμη ψηφοφορία! [vids]
Νέα αγάπη για το κορίτσι του Mr Survivor!
Survivor: Η αινιγματική δήλωση Τσανγκ για Ντάνο! Τι εννοούσε!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε