Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Η αινιγματική δήλωση Τσανγκ για Ντάνο! Τι εννοούσε!

Survivor: Η αινιγματική δήλωση Τσανγκ για Ντάνο! Τι εννοούσε!

Η δήλωση του Ορέστη Τσανγκ στο Survivor Πανόραμα που “γεννά” ερωτηματικά. “Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι για πολύ λίγες ημέρες εκεί”.

Μια ιδιαίτερη πρόβλεψη έκανε ο Ορέστης Τσανγκ, πρώην παίκτης του Survivor. Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και δε δίστασε να πει την άποψη του για τους πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους του.

Ποιος θέλει να κερδίσει το Survivor

“Θα ήθελα πάρα πολύ ένα από τα άτομα που θα κερδίσουν το παιχνίδι να είναι από την ομάδα των Μαχητών. Όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα, γι’ αυτό όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και ειδικά με τα ομαδικά αθλήματα, θέλουν πάντα να κερδίζει κάποιος που είναι δίπλα τους, αν δεν κερδίσω εγώ, τουλάχιστον να κερδίσει ο συμπαίκτης μου. Οπότε κι εγώ προτιμώ να κερδίσει κάποιος Μαχητής”, δήλωσε ο πρώην μαχητής.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα για το Survivor.

Η δήλωσή του για τον Ντάνο που “γεννά” ερωτήματα

Και συνέχισε: “Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι για πολύ λίγες ημέρες εκεί, οπότε ας κερδίσει κάποιος από τους Μαχητές, αυτή είναι η δική μου επιθυμία”, είπε ο Ορέστης Τσανγκ. 

Τι εννοούσε ο Ορέστης με τη φράση αυτή για τον Αγγελόπουλο; Ήταν μια δική του πρόβλεψη ή έχει πληροφορίες εκ των έσω…; Αναμένουμε νέο επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 4 Ιουνίου. Δείτε τις δηλώσεις του στην εκπομπή Survivor Πανόραμα:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Survivor: Η αποχώρηση του Κοκκινάκη, ο τσακωμός Ντάνου-Χρανιώτη και το ξεσάλωμα στην Πούντα Κάνα [vids]

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε