Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις Χρανιώτη – Τι είπε για Ντάνο [vid]

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις Χρανιώτη – Τι είπε για Ντάνο [vid]

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο της αποχώρησής του από το Survivor έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη.

“Η πρώτη πρώτη σκέψη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ένας στίχος από τον αγαπημένο μου ποιητή τον Καρυωτάκη και ένα ποίημά του το “μόνο” που λέει “Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν”. Έχω γελάσει πολύ, έχω κλάψει λιγότερο, έχω αναστατωθεί ευχάριστα πάρα πολύ, έχω χτυπήσει το κεφάλι μου σε ένα βράχο, έχω κάνει εξυπνάδες, έχω κάνει βλακείες, έχω αδικήσει ανθρώπους αλλά επίσης έχω συγχωρήσει κάποιους άλλους, έχω κάνει έναν καινούριο φίλο που λέγεται Ντάνος και έχω καταλάβει μάλλον τι σημαίνει οικογένεια και δύναμη και φίλοι και προτεραιότητες σε αυτή τη ζωή όσο καμία άλλη φορά στη ζωή μου”, είναι οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Χρανιώτη μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Οι διάσημοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τον κακό τους εαυτό στο αγώνισμα ασυλίας, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Χρανιώτη να φέρνουν από δύο νίκες και να χάνουν 10 – 6 από τους μαχητές στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor. Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Γιώργου Χρανιώτη και ζήσαμε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές, με τον ηθοποιό να φεύγει με το κεφάλι ψηλά από το Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Νιώθω πολύ ήρεμος, είχα προετοιμαστεί γι αυτό. Είναι δύσκολο όταν ο άνθρωπος που σέβεσαι αγωνιστικά ότι είναι πιο Survivor από σένα. Nα είναι και φιλαράκι σου, να είναι ο άνθρωπος που έχεις δεθεί περισσότερο στο παιχνίδι. Υπάρχει μια χαρά που το ένστικτό σου συμβαδίζει με το ένστικτο του κόσμου, με την ανάγκη του κόσμου. Οπότε αν θέλω να είμαι τίμιος με τον εαυτό μου, βρίσκω τον κόσμο δίκαιο στις αποφάσεις του. Και πολύ έξυπνο στις αποφάσεις για το ποιους παίκτες θέλει να κρατήσει προκειμένου να διατηρηθεί μια μαχητικότητα. Και για να μη χάσω την εμπιστοσύνη στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα γενικότερα, χαίρομαι που η άποψη του κόσμου συμβαδίζει με τη δική μου άποψη. Κι εγώ αν ήμουν κοινό, μεταξύ μας, θα κρατούσα τον Ντάνο“, είπε μεταξύ άλλων στο Συμβούλιο του Νησιού ο Γιώργος Χρανιώτης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι αλλαγές, η αποχώρηση του Χρανιώτη και το τραυματισμένο δάχτυλο του Αναγνωστόπουλου [vids]

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η ανατροπή μετά την αποχώρηση του Χρανιώτη

Survivor: “Είναι ένα κουκλί ο Κωνσταντίνος, αλλά ο Ντάνος έχει την αλητεία”

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε