Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει το αυτοκίνητο

Διαρροές αποκαλύπτουν τον μεγάλο νικητή του αυτοκινήτου στο αποψινό Survivor. Όλα είναι διαφορετικά σήμερα αφού αντί για στίβο μάχης θα παρακολουθήσουμε κουίζ ερωτήσεων.

Μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το Survivor είναι πια μια ανδρική υπόθεση. Βασάλος, Αναγνωστόπουλος, Αγγελόπουλος, Σπαλιάρας και Ιωαννίδης “μάχονται” στο τελευταίο κουίζ για το πολυπόθητο αυτοκίνητο στο αποψινό επεισόδιο του παιχνιδιού.

Στο νέο τρέιλερ του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει πως οι παίκτες αντί στίβου μάχης, θα συμμετάσχουν στο τελευταίο κουίζ του Survivor. Ο νικητής του κουίζ θα κερδίσει το αυτοκίνητο που οδήγησε προ ημερών ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

«Στο τελευταίο κουίζ της χρονιάς, ο παίκτης που θα κερδίσει το αποψινό κουίζ, θα κερδίσει αυτό το αγρίμι. Διαφορετικό έπαθλο. Διαφορετικός τρόπος παιχνιδιού. Σε άλλο επίπεδο και οι αποψινές ερωτήσεις» λέει συγκεκριμένα ο παρουσιαστής του Survivor.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La biri biri πριν μερικές μέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιστρέφει στην Ελλάδα έχοντας ένα μεγάλο έπαθλο, το αυτοκίνητο. Επομένως, σήμερα αναμένουμε ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού να είναι ο personal trainer. Βέβαια, όλα αυτά στηρίζονται σε διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες. Αναμένουμε το νέο επεισόδιο του Survivor για να επιβεβαιωθούν ή όχι.

 Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Προσοχή Spoiler! Αυτή είναι η τελική τετράδα

Survivor: Η “συγγνώμη” της Βαλαβάνη στον Ντάνο και ο αήττητος Μάριος [vids]

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε