Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor τελικός: Ανατροπή με νέες ημερομηνίες!

Survivor τελικός:  Ανατροπή με νέες ημερομηνίες!

Αλλάζουν πάλι όλα τα δεδομένα για τον τελικό του Survivor. Και δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα!

Και εκεί που το τηλεοπτικό κοινό νόμιζε ότι τα ήξερε όλα για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, έρχονται νέα δεδομένα που ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε έως σήμερα.

Η ανατροπή του ημιτελικού

Και η πρώτη ανατροπή ήρθε με τον αριθμό των παικτών στον ημιτελικό. Όλοι ξέραμε ότι τέσσερις θα είναι οι παίκτες που θα περάσουν στον τελικό, αλλά τελικά θα είναι τρεις, γεγονός που διαψεύδει πολλά spoilers. “Θα παίξουμε δύο διαφορετικά ατομικά αγωνίσματα, στα οποία θα κερδηθούν δύο ατομικές ασυλίες. Με αυτόν τον τρόπο, θα βγουν οι δύο νικητές που θα έχουν τις δύο ασυλίες για το επόμενο συμβούλιο που θα είναι και το τελευταίο. Αν εξαιρέσουμε τους δύο που θα πάρουν την ασυλία, οι άλλοι τρεις θα τεθούν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, από τη μεγάλη ψηφοφορία που είχε γίνει, και από αυτούς τους τρεις θα αποχωρήσει ο ένας. Αφού λοιπόν αποχωρήσει και ο τελευταίος παίκτης, θα έχουμε τους δύο υποψήφιους που δεν αποχώρησαν και τους δύο νικητές των ασυλιών”, ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και συνέχισε: “Διαχωρίζω αυτά τα τέσσερα άτομα, τους δύο με την ασυλία και τους δύο υποψήφιους που θα παραμείνουν. Γιατί οι δύο που θα έχουν κερδίσει την ασυλία θα πάνε απευθείας και στον ημιτελικό του φετινού παιχνιδιού. Στον ημιτελικό θα φτάσουν τρία άτομα, δύο από αυτά τα τρία άτομα θα βγουν από τα δύο ατομικά αγωνίσματα. Ημιτελικός θα πει, τρεις φιναλίστ. Από αυτούς τους τρεις φιναλίστ του ημιτελικού, θα αποχωρήσει ένας και μετά θα έχουμε τον μεγάλο τελικό με τα δύο παιδιά που θα έχουν φτάσει μέχρι εκείνο το σημείο και φυσικά εκεί δεν χρειάζεται να σας πω τι θα συμβεί”.

Όσον αφορά τις ψηφοφορίες, ο παρουσιαστής του Survivor κατέληξε: “Θα έχουμε ένα τελευταίο live, μια τελευταία ψηφοφορία πίσω στην Ελλάδα, όπου το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιος παίκτης θα κερδίσει 100 χιλιάδες ευρώ”.

Η ανατροπή του τελικού

Και σαν να μην έφταναν αυτά, διαρροές θέλουν τον τελικό άλλες ημερομηνίες. Μέχρι τώρα, ξέραμε ότι ο τελικός θα είναι 5 Ιουλίου, φαίνεται όμως ότι και αυτό άλλαξε! Ο φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα, Ζώης Σημαντήρας στο πάνελ της εκπομπής La Biri Biri με την Χριστίνα Λαμπίρη αποκάλυψε πως ο τελικός θα είναι πιο μετά… “Από ό,τι γνωρίζω εγώ, ο τελικός δεν θα είναι 5 του μηνός, γιατί μίλησε η παραγωγή με γονείς παίκτη και είπαν ότι θα έχουν ενημέρωση μία έως έξι Ιουλίου, άρα αποκλείεται ο τελικός να είναι εκεί μέσα, θα είναι από τις επτά και μετά. Για αυτό γεμίζουν και τις μέρες. Λογικά, θα είναι παραπάνω οι ημιτελικοί…”.

Μάλιστα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη συνέχισε: “Εμείς είπαμε ότι θα είναι επτά ο ημιτελικός και εννιά ο τελικός”.

Βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά βασίζονται σε διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες. Το τι θα γίνει είναι άγνωστο ακόμα για τους τηλεθεατές…

Διαβάστε επίσης:

Survivor τρέιλερ Κυριακής: Η αποχώρηση λίγο πριν τον τελικό θα συνταράξει τους πάντες

Τρέιλερ Survivor: Ποιος θα κερδίσει μια θέση στην “αγία” τριάδα

Survivor: “Εμφύλιος” πόλεμος για την ασυλία! Ο Μάριος έβαλε τα κλάματα! [vids]

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε